• kisviku
    Nah, további tapasztalatok.
    Boron szektorban éremes felhúzni Soyery-t, nekem Rolk's Fate-ben van egy, de már megy is a másik mellé.
    A helyzet, hogy a Kingdom Ends és a mellette lévő szektorok abszolút hiányban vannak a Soja Husk (ez valami Boron kaja) nevű termékből.Az összes Boron gyár nullán áll belőle, én Paranid Prime-on vettem egyet és odaszállítattam.Kezdetben 390 Cr-ért adott a gyár, de később nekem is szükségem lett volna egy bizonyos mennyiségre, hogy a Lasertower Factory-mba vigyem.
    Így hát felraktam az árat 440-re, gondolván talán nem viszik annyira. Haát kellemeset csalódtam, folyamatosan viszik, mint a cukrot.
    Namost 2 db Soja Husk-ot állít elő 15 EC-ből és 10 Soja Beans-ből (majd azért mégegyszer megnézem csak a pontosság miatt), nem kell hozzá Nostrop Oil, emg mégy egy plusz anyag, melynek nevére nem emlékszem.A lényeg, hogy kétféle anyag kell hozzá amit baromi olcsón megveszek a paranid szektorokban és legalább 300-500 cr haszon van egy db-on.
    Remélem nem írtam baromságot, de nekem ömlik be onnan (is) a píz...
    Ami viszont ellene van, kivéve ha van egy jó hajód, hogy messze van hozzá a paranid szektor a Soja Beans miatt.Nekem van egy fullos Boron Dolphin jumpdrive-val felszerelve (a raktér 3000-es) és "alles zusammen" azaz összesen 180 EC a jumpdrive oda-vissza.Persze akinek van ideje, az kalandozzon csak...
    Megyek nyitom is a másikat.