K.András#1274
Leirom én is hogyan csináltam idáig hátha valakit érdekel :)
Szoval, miután eladtam a pajzsokat (400k) elmentem venni egy boron mantát,azért azt mert ugyanolyan gyors mint az express ráadásul nem 750 hanem 1000 egység fér el benne,felszereltem faszán tuning minden elmentem vettem best price locatort meg best sell-t.A kevéske pénzböl ami maradt elkezdem kereskedni ami a következö modon történt,mentem a rendszerekben és ahol jo üzlet volt ott megcsináltam,ha már nem volt jo ugrás másik rendszerbe,elég hamar összejött 320k cr elmentem argon primbe de utközben beszereztem 10 kristályt(egyböl tudjon majd termelni spp),megvettem spp-t és ringo moon-ban raktam le,be a kristály elkezd termelni,csinált 1000-t ec-t elvittem eladtam visszafele hoztam kristályt(egyet kell ugranom érte),ezt megcsináltam egy párszor elkezdtem gyüjteni a kristályt,amikor már volt vagy 300 raktáron akkor elkezdtem kiszorni az ec-t de a saját rendszerben, igaz hogy egy idö után 16cr-ért veszik de még akkor is dupla haszon van rajta és mivel közelben van egy csomo gyár igy hamar jöttem-mentem.Összejött megint 400 ezer el egy másik boron mantáért,most ott tartok hogy az spp-böl döl a lé MEGYEK ÉS CSINÁLOM IS TOVÁBB :)))