• kisviku
    Na helyzet a következő.
    Aki akar venni Lasertower Factory-t,annak tudnia kell a következőket.
    Először is, hogy összesen 2 darab fér el a raktárában (hogy miért nem több azt nem todom), a másik ,hogy 1 óra 50 perc alatt gyárt le EGY darabot.
    Hát akinek sok ideje van várni, az vegy csak, én asszem megszívtam vele.Ja és sok anyag kell legyen a gyárban, sajnos nem néztem meg, mibő mennyit vesz fel, de sokat.
    Kó persze én sem vártam hogy tíz percenként szarik ki magábolt egy 185 ezres lasertowert, de ez a majdnem 2 órás várakozás egy darabért, az sok.

Gyáraknál (gondolom már más is rájött) a legjobb biznisz, hogy minden fajnál van olyan gyár ami a másikét használja.Pl: Boron szektorokban van amit Teladianiumot használ.Namost, veszel egy Foundry-t, berakod messze a Teladi szektoroktól, ott ahol használják, és így nem kell a hajóknak olyan messzire elmenni, így mindenki hozzád megy be.Asztán hogy az árat hogy szabpod meg, az mindegy, de még ha drágább is, akkor is Tőled veszik.
    Én már a harmadik Teladianium Foundry-t nyitom Boron szektorokban és viszik,mint a cukrot....ja, és nem kell hozzá Ore, kizárólag Energy Cell!