KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• IketaniHUN
    Helló,
    nekem lenne gy problémám, lassan 4 éve játszok a JOOPal. Mostanság kitalátam h átalakítanám a katonák ruháját, felszerelésének színét.
    Leszedtem egy Dragon UnPacker 5 nevű programot amivel ki tudom bontani azt a file köteget ami a szükséges DDS eket tartalmazná.
    De, mikor photoshoppal meg akarnám nyitni a DDSeket(vagy egyéb oylan progival ami tudja kezelni a DDS-t) kidob egy hiba üzenetet, és nem nyitja meg.
    Erre a google-n egy másik forumon találtam egy megoldást, egy BFC1Dumper nevű programot. Amit nem tudom, hogy hogyan kell helyesen használni, de azt amit a redadmeje ír, hogy a DLLés Exe fájlt a JOOP mapájába kell teni, ahol maga joop exe-je is van, és hogy ezzel a Dumper.el kell elindítani a játékot, az megvan. Meg az is hogy csinált a C:-n magának egy saját mappát ahova elméletileg kirakná azokat a kép fájlokat amiket a pályáva együtt betöltöttem.
    De nekem semmi sincs itt, üres a mappa,
    Valakinek ilyen modolási tapasztalata? vagy linkje hogy honnan tudom megszerezni a Stock átalakítatlan képfileokat a Joophoz?

kössz előre is:)