KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
A legkönnyebb lelámázni, s lenézni valakit, mert nem azt csinálja és nem ahhoz ért, ami a fórumon zajlik?
Mi a pöcsért is kérdeztem ezt?
(Bár ha valki gondolkodott volna hamar rájön).
Aktívan egy "másik" online fps-sel játszom. (nem részletezzük, nem ide vág).
A JO-val még kijövetelkor találkoztam, akkor nem fogott meg, mivel nem volt eredetiben meg, nem is forszíroztam a témát.
Éjszakásként dolgoztam, szétnéztem minden fele, elvégre hátha találok egy olyan elfoglaltságot, ami ellenpontozza az eddigi CoD-os (pontosabban GFM-es) szórakozásom.
Szétnéztem a fenti linken, megnéztem újra pár screenshotot, videót. Láttam, hogy egy ZÁRT, DE AKTÍV, EGYMÁST SIMERŐ KÖZÖSSÉG VAN ITT. (ami általában biztosítja a jó szórakozást). Megnéztem hogyé adják az eredeti játékot. Elvégre nem egy tizenkétéves faszláma vagyok, és ugyebár nem is crackért nyivákoltam.
Miért is fontos mennyi az aktív hazánkbeli játékos?! Miért ne lenne jobb olyanokkal játszani, akiket ismersz, könnyebben kommunikász vele? Esetleg kooperálni tudsz vele....
fegyveres közelharc. Már említettem egy másik játékot. Nyílván szerettem volna tudni, hogy mennyire balanszírozott a játék.
Köszönöm a szives és kedves felvilágosítást. Sikerült bemutatkozni. Sok sikert a Magyar scene fenntartásához és építéséhez.