KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• pietro
    Hali! Nem bug, hanem átálították. Ahogy megkaptuk ajándékként az Escalationban kifejlesztett jármű 3D nézetet,(ami szerintem nagyot dobott a harc közbeni jármühasználat fomtosságán, + a felderítésnél is nagyon hasznos), úgy el is vettek pár dolgot, pl. riflemantól az AT4-et (jön egy páncélos, akkor bujok el, mert így már kilőni nem tudom), vagy pl. a Te problémádat, a távcső fokuszálhatoságát.Én rifleman vagyok, ezért kevésbé zavar, de elhiszem, hogy bosszantó lehet, majd megszokod.Igaza van El Fuegó-nak, ezentúl olyan távolságot kell keresni a spinernek, ahonnan reálisan tud még lőni, de nincs túl közel. Mindent összevetve, az alapjáték már nagyon kész van (és nagyon ott van!:-) Az Escalation beta most upragelt megint, ha azt, ahogy most áll lemezre égetik (márpedig pár nap, és teszik:-)
    akkor az is nagyon jó lesz! Ezek a változások kicsit átformálják a csapattaktikát, de ahogy az elején megszoktuk azt is, hogy pl. a BTR80 -ból a vezető nem látta, ha melette ment el az ellenség, majd megszokjuk ezt is. Jó játékot mindenkinek!