KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• pietro
    Szia Laci! Ez így nem teljesen igaz, mert én nem klánosodni akarok, mindösze csapatban játszani, az egészen más élmény miatt. Az én ambicióim csak odáig terjednek, hogy egy 3-4 fő magyart szerettem volna öszehozni, akik a TeamSpeak segítségét használva együtt játszanak külömböző szervereken, egymást segítve. Az itt lévők közül egyedül a vear (ámbár nem is tudom, hogy itt is van-e) kapott rá az izére, vele rendszeresen közösen játszunk.
    Klán már van, az EL Fuegoé, 49 tagot számlál, azt hiszem, én is tag vagyok, de klántársaimmal még nem sikerült egy közös játékban sem résztvenni, egy TS beszélgetést sem megejteni. Tehát van klán - egyenlőre elméleti szinten.
    Én egy német klán tagja (is)lettem időközben, mivel 14 fős klán, minden este 5-6-7 tag fent van, TS-en kordinálva játszunk, rendszeresen van klántréning. A vear is velünk szokott játszani, bevették tiszteletbeli tagnak, mert ügyes, meg medic:-)))
    En szivesen látom bárki azon szándékát, hogy közös játékban vegyünk részt, MSN címem : [email protected] , esténként elérhető vagyok.