KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
Nos kicsit nyugodabb hangnemben...
A BF 2 éves és anno a II.VH-ról szól, annak nevezetesebb európai csatáiról. Amikor kijött előtte max csak OFP volt hasonló szintű taktikai fps, viszont netkódban igencsak elmaradt mögötte... éppen ezért is lett sikeres a BF. Na meg az sem elhanyagolandó, hogy maga a II.VH környezet mennyi embert megfogott... és bizony itt éppen ezért nincs annyi tereptárgy és "hely" a taktikázásra, de az erős túlzás, hogy nem lehet taktikázni vagy éppen elsunnyogni mert kicsi a pálya. Nos 20 war-nál nagyon is nagyok azok a pályák, de még az általánosnak tekintett 32 főnél is. Ez a játék erre a beállításra lett kihegyezve. A JO a modern korban játszódik, nagyobb terepen, nagyobb játéosszámmal és elvileg 2 évvel "fejletteb" grafikával. Nos biztos van akinek tetszik ez a "tömegnyomor" nekem speciel nem, na meg hogy percekbe kerül, hogy odaérjek vhova az sem. 2 különböző stílust igénylő játék... de alig 1 év múlva jön kis a BF2 és akkor kíváncsi leszek, hogy arra mit mondtok, ugyanis ott is leszenek távol-keleti dzsungeles pályák, amik bizonyára legalább JO szintű lesz. Na igen, hoszen a BF-hez képest majd 3 évvel és a JO-hoz képest 1 évvel később jelenik meg és ez el is lesz várható majd minden ilyen stílusú játéktól a közeljövőben.
A lényeg, hogy én majd 2 éve játszom BF-el és nekem tényleg nem tudja bebizonyítni senki, hogy egyből a "frontvonalra kerülök", meg nem lehet benne taktikázni, na meg sunnyogni mert nincs rá lehetőség... nos akik ismernek (lehet megrérdezni a csapattársakat) éppen én vagyok az, aki a legtöbbször ezt műveli. Szóval ezért nem tudod velem elhitetni, hogy márpedig a BF-ben nem így van.