KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --

Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77

• El Fuego
    ""Gabor_(HSF) ma 14:15 | Privát | Válasz | #1037

Ja már értem, ill most értettem meg,hogy ti hábóruskodni szerettek,nos én azt szeretem ha van realitása egy játéknak,valóságosak a fegyverek,nehezen tanulható meg,jó a netcodja,pontosak és érzékenyek a puskák...egyszóval ami nem olyan,hogy csak beülők a gép elé és irány előre,megyek a többiek után aztán majd csak lövök valamivel ami a kezem ügyébe akad ""

Hat a JO pont nem ilyen. Messze a legrealisabbak a fegyverek. Ugy rugnak vissza mint eloben, nem lehet pontot loni sorozattal. Gondolom meg nem voltal katona, csak a virtualis harcteren mozogtal. Eletben nincs olyan, hogy egy gepkarabely loveskor nem maszik el.... Ahogy a JO-ban sincs. Nem beszelve arrol, hogy ha szerinted tul egyszeru a fegyverek kezelese, akkor ragadj egy M24-et, maradj allva es probalj meg leszedni valakit 800 meterrol.... Hat nem lesz egyszeru. Nem lehet m60-al pontosan loni hosszu sorozatot futas kozben, de meg AK-val sem, mert elmaszik, felrerug a fegyver. Mi lehetne ennel realisabb?

Realitasa meg csak annak a jateknak van, ahol szuk palyan rohangaltok 8-an es henteltek? Nem realis egy olyan csata, ahol nem az esztelen hentelesen van a hangsuly, valamint csapatjatek kell hozza? Ez erdekes felfogas... Nem beszelve arrol, hogy ha csak beallsz a jatekosok koze es mesz aztan losz amivel tudsz, hamar kihullasz. :)
    A minap volt ra pelda az ONI szerveren. Volt egy srac, aki allandoan lenyulta a jarmuveket ( naszadot es helikoptert ) es egyedul ment el vele, a tobbiekkel nem torodott. Hozzateszeme gyedul nem sokat ert, mert nem lehet egyszerre vezetni a naszadot es loni. Par ilyen megmoccanas utan az ONI egyik hostja szepen fogta, es kirakta a gyereket.