KÉRDÉS ESETÉN RENDELKEZÉSEDRE ÁLL AZ ELSŐ MAGYAR JOINT OPERATIONS OLDAL.
-- WWW.JOINTOPERATIONS-HUNGARY.COM --
Magyar JO szerver: J.O.Hwarfare ( Reality v.25 mod!!! )
TS szerverünk: 152.66.254.77
-
El Fuego #1010 Gabor:
Milyan jatekokkal nyomultam eleddig?
Hat neten toltam mar a DF elso reszet is mikor kiadtak, es onnan vegig az osszeset, valamint minden nivosabb stuff ami kijon "tesztelodik" nalunk. Tehat mondhatjuk azert van nemi ralatasom a Nova stuffokra.
Mi a kulombseg egy LAN parti es egy netes parti kozott???
Hat szerintem nem hiszem hogy nalad otthon LAN-on keresztul 50-100 ember tolna a jatekot ugyebar....
Mert a JO-hoz nem eleg 2-3 ember. Megnezek egy TKOTH partit 3-4 emberrel. Akik toljak a BHD-t tudjak mirol beszelek.
Dos-os alapu programot mar eleve nem talalsz, legfeljebb parancssorbol futtathatot. Az meg van a JO full CD-jen. RAT-nek hivjak. Ez egy szervermenedzsment progi, es lass csodat, parancssorbol.
Az, hogy hany geped van otthon tenyleg nem erdekes. Abszolut nem szamit semmit. :))) Ettol meg nem vagy sztar.
Azt mondom Neked, egyszer gyere fel BHD-t nyomni vagy a DFH vagy a HUN szerverre, illetve hetvegente szervezunk JO meccseket a DFH szerveren ha beinditjak, es probald ki ott is, ne lanon keresztul. Szerettel varunk, jo hangulatu jatekok szoktak lenni. Csak hogy erezd a kulombseget a a net es a lan kozott. Mert van, nem is keves... Mar csak a jatekosok szamabol adodoan.
150 fos szerverek indithatok a full jatekon belul, de ha mar jatszottal a demoval, ott is nem egy szerver van, ahol 100 fo nyomja egyszerre... UK Island Hopper szerver pl.
Ez is azt bizonyitja, hogy nem Krinyo a lama neked nincs sok gozod errol a jatekrol...
Egyszer tenyleg gyere fel jatszani a HUN vagy a DFH szerverre, meglatod sokkal jobb a hangulat, mint par gepen letrehozott halozaton.