ahhh
-
remark #942 "Az is le lett szögezve, hogy kiirtják vele az embereket, meg hogy biológiai fegyver, és különben is csip van benne. Aztán valahogy mégse."
Erre megint csak azt tudom mondani, hogy mi közöm nekem ehhez az egészhez? Tőlem azt kérdezd, amit én állítok. Ezt nem én állítottam, nem is tudom az álláspontot megvédeni. Tanulj meg különbséget tenni fórumozó és fórumozó között, ahogy forrás és forrás között is biztos különbséget teszel.
De pont itt van a kutya elásva. Ezt a különbségtételt neked kell megtenni. Senki se fogja a kezedet, és magyarázza el, hogy abból a sok szemétből amit hallasz, mi igaz, és mi hamis. Ez az élet szépsége. És ahogy arra a Zeitgeist kapcsán is sokan célozgatnak (nekem szimplán gyanús a dolog egyelőre) a hatalom direkt kavarja a szart. Nem könnyíti meg a dolgodat akkor mikor a valóságot manipulálgatókat próbálod nyakon csípni.
Ezért kevés forrás van amit fenntartások és magyarázat nélkül ajánlani merek. A legtöbb forrással úgy vagyok, hogy érdemes megnézni, de még mindig meg kell szűrni azokat (mindenhonnan lehet tanulni valamit). Az egyik forrás amivel eddig szinte 100%-ban meg voltam elégedve, az a Wade Frazier oldala. Történelemmel és gazdasággal foglalkozó írásait ajánlom nagyon. Az emberről magáról is sokat meg lehet tudni.
Természettudós lelkületű embereket lehet a hőszivattyúkkal és szabad energiával kapcsolatos részek fognak érdekelni majd (hőszivattyúkról van szó itt is). Részletesen leírja hogy hogyan tették tönkre a vállalkozásaikat. De ezen témákat csak megemlítem (!) véleményt nem mondanék, ha nem muszáj.