ahhh
  • dronkZero
    Figyelj jól:
    Amit a "vitához" hozzá tudok tenni, az az, hogy elmondom a témában a lehetőségeimhez, időmhöz és kedvemhez mérten azt, amit tudok. Én nem feltételezgetek, nem kitalálom a világot. A személyes tapasztalataimat írom le, vagy a szakmám (esetleg más, hobbiból megtanult tudományterület) jelenlegi tudományos (tehát a valóságban igazolt) állását közlöm. És a tudásom nem youtube-videókból származik.

Nincs sem erőm, sem energiám az összes létező hamis állítást cáfolni. Értelme sincs, mert minden cáfolt állításra végtelen számú új hamis állítást tesztek elém, amivel szöszölhetek. Kösz, nem, nem fogtok ugráltatni. Ahhoz és olyan mélységben szólok hozzá, amihez kedvem tartja.
    Legtöbbször ez kimerül abban, hogy "ez az állítás hamis", amit jellemzően az "ez faszság" szófordulattal közlök.

Továbbra sem értem, hogy mit lehetne még rágódni egy hamis állításon. Bizonyítsd, ha tudod, vagy fogadd el a cáfolatomat! Vagy ne fogadd el, csak siránkozz, hogy nincs értelmes vita.
    Én már leírtam többször, hogy amit én láttam a tudomány működéséből, az hogyan megy. A valóságban. Ha fejre állsz sem fogod belém magyarázni, hogy ilyen nincs, az nem úgy van, hanem inkább úgy, ahogy egy kókler mondja a youtube-on.
    Ez ilyen.