ahhh
-
Az lehet, hogy az agyam nem tud különbséget tenni, de a tudatom igen. A tudatom tökéletesen tisztában van vele, hogy mi az ami valósan megtörténhet és mi nem. Ez az egész nekem már múlt. Én pillanatnyilag ott vagyok, hogy tudok ilyeneket látni, ha akarok, ha nem akkor meg nem. Nem tanfolyamon tanultam, az életemből, tapasztalatból, amelyet te nem sokra becsülsz, nem értem miért. Mellesleg nem titok, hogy az éber álomképeknél szerintem, bár nem tudom, mert nem értek hozzá, de az általad említett látóközpont, nem tudom a latin nevét, meg a fali lebeny együttműködve produkál spec nálam ilyen képeket, de ezt sem tudom, nem is tudhatom, csak úgy érzem...Totálisan megbízhatatlan saját tapasztalat, mindenesetre ahhoz elég, hogy ezen tapasztalat segítségével tudjak ilyeneket látni, ha akarok. Nem akarok jelenleg.
És valszeg a jövőben sem akarok majd. Egyébként mod csak hogy méred meg azt, hogy álmodik egy ember és mit? Hogy méred meg, hogy fáj-e vmilye. Attól, hogy nem mérhető létező, számodra is tartalmaz a valóság olyan elemeket, amiket nem mérhetsz meg sose. Lenne egy fogadásom arra, hogy ha neked azt mondaná a doki, amikor mész, hogy fáj vmid, hogy tessék bizonyítsd be, mérd meg és adatokkal gyere vissza, kiakadnál mint egy kakukkosóra. Az ilyen abszurd elvárás haragot gerjeszt. Ennyit a "fejleharapásról". Nem harapom le senki fejét, csak nem vagyok hülye, tudom, hogy olyasmiket akartok mérésekkel igazoltatni, amiket jelenleg még nem lehet és ezzel takaróztok. Azt megmérhetnék, hogy valszeg álmodom-e, de azt hogy pontosan igen-e, emlékszem-e rá és hogy mit azt tutkóra nem. Az, szerintem hogy egy dolgot nem sikerül mérniük még nem evidensen azt jelenti, hogy nincs ilyen. Majd legközelebb, ha fáj vmid, légyszí jusson eszedbe, hogy ez nem mérhető, szal nem is fáj, csak úgy érzed....Ez a fajta hozzáállás két kilóméterre, szembe szél ellenére is bűzlik, már megbocsáss.
Bocs, abban igazad van, hogy agyi aktivitást jelez és ebből jönnek létre az agyhullámok. Akkor lehet, tudom ezt vhogy szabályozni. Na és akkor mi van? Nem esik be az eső. lehet, hogy érdekes, de semmi több.
Engem nem nagyon érdekel a konkrét mechanizmusa, örülök, hogy mára így alakult és teljesen tudatosult. Mást meg kit érdekelne? Az én bajom volt eddig is, ezután meg már nem baj, de az enyém.