ahhh
  • Anaid
    Nem akartam róla írni, de ám legyen. Te pedig így próbálsz okosnak látszani, hogy te sem tudod miket írsz...
    Régebbi eset: a fémeket csak akkor lehet szerinted folyékonnyá tenni, ha hevítjük. Tévedsz préseléssel is lehet, nyomásssal. Melegszik közben az igaz, de nem izzik és nem hevítik.
    Az agyat bizonyos sugárzások közvetlen is befolyásolhatják....Nem egy szellemjelenséget magyaráztak azzal, hogy az elektromágneses erőtér anomáliája hatással volt a kp.idrensszerre, az agyra ezért láttak szellemeket, vagy sorolhatnám az ehez hasonló elméleteket. Na most akkor ki téved? Ők? Te? Én? Senki? Mindenki? A kutyák...
    Hm, a galamboknál se tudták, hogy tájékozódnak, bár nemrég olvastam róla, hogy a nyakukban felfedeztek egy "mini érzékelőt" amivel a föld elktromágneses terét érzékelik, vagy vmi ilyesmi. Most nincs kedvem előkeresni a cikket, majd talán később, szal honnan tudod, hogy a kutyák hogy érzékelnek, valszeg nem voltál még kutya...Ja és beszélgetni sem tudsz velük, hogy elmondhassák, hogy érzékelnek...