ahhh
  • Anaid
    Mivel számtalanszor rám szóltatok, hogy ez egy tudományos fórum, hát nézzük a tudományos verziót. Mindaz, amiket részben a szememre vetettetek, hogy nincs szerintetek logika a "belinkelt" dolgaim között, hogy nem vagyok logikusan gondolkodó sőt részben az is amiket konkrétan te a skiziségről írtál az ún. "zseniálisan" bár én jobban szeretem a más logika alapján gondolkodó emberekre is igaz. Nem feltétlen betegség következménye. Apró dolgokat észrevenni, összefüggéseket, apró másnak nem feltűnő ellentmondásokat felfedezni és így véleményt alkotni nem feltétlen beteges dolog. Ti is következetlenek voltatok, mert csak egy aspektusból közelítettétek meg a dolgot, bár azt valljátok, hogy elemzően tudományosan gondolkodtok, de nem vettetek figyelembe más lehetőségeket. A belinkelt cikkek között pedig volt egy apró logikai szál: mind olyan "jelenségekről" szóltak, amikkel a tudomány még nem tudott mihez kezdeni. Csak ennyi volt közöttük a logikai kapcsolat, nem téma alpján, hanem meg nem magyarázott mivoltuk miatt. Sajnálom, tényleg másmilyen a logikám, de alapból mindig másmilyen volt....
    Matekból is volt suliban nem egyszer példa arra, hogy a tanárom által elképzelt megoldási út helyett más úton jutottam el a helyes eredményig tiszteletére legyen mondva, hogy sosem vont le érte pontot, mert azt mondta ez a megoldási útvonal is helyes csak neki más jutott az eszébe. Kicsit hiányolom az itteni hozzáállásból ezt a "lehetséges így is" hozzáállást, de lehet, hogy majd idővel megtudom szokni...