ahhh
-
És mond csak az ilyen élményeket átélt és megvizsgált, tesztelt embereknek milyen lett a sorsa? Megvizsgálták őket, heteken, hónapokon, éveken át tesztelgették, a tudós plecsnit, meg szakmai elismerést kapott, esetleg pénzjutalmat, az alanyokat meg ha már nem voltak érdekesek miután nyilvánosságra hozták, vagy sem a kisérleteket fenéken billentették és hazamehettek és igyekezhettek normálisan folytatni az életüket ott ahol abbahagyták akkor is, ha rajtuk nem segített sokat a vizsgálatsorozat? Maguknak kellett utána "rendesen" folytatni az életüket esetleg egy köszönjük után? Sok cikket olvasgattam kisérletekről pozitív és negatív eredményekről, nekem ez jött le, bocs. Szerintem ezek is tények. Kicsit olyan volt a visszhang az én olvasatomban, hogy profitáljunk belőle, akkor is, ha esetleg segíteni nem tudunk, bármikor hátsón billenthetjük, utána meg szembesüljön egyedül a "köz visszhangjával". De lojális! Vagy tévednék, nem ez lehet a méricskélésekből? A tudísok okosak, a pozitív meg negatív eredményekből is ki tudják hozni azt, hogy a tudományt igazolják...Nem ragozom tovább. Szerintem érted.