ahhh
  • Anaid
    A kedvenc támétokról pár kérdés: kanálhajlítás
    Ismertek-e olyan módszert, amivel a fémekben a kötések fellazíthatóak annyira, hogy időlegesen csekély mértékben megváltozzon a halmazállapotuk amely később "normál körülmények között" gyorsan "visszarendeződhet" eredeti állapotába? Elektromossággal, elektromágnesességgel, más módszerekkel fizikailag megoldható-e? Méghozzá úgy, hogy előtte és utána a fém szerkezete "eredeti állapotot" mutasson. Elmozdíthatók-e energiával az elektronok, vagy a közöttük lévő kapcsolat "meglazítható-e"? Vizsgáltak-e ilyesmit a folyamat közben? Ha nem, akkor hogy állíthatja bárki, hogy lehetetlen és csalás?
    Én nem tartom lehetetlennek, hogy bizonyos energiabehatás időlegesen módosítsa a fémben lévő kötések erősségét...Természetesen atomi szinten...Létező folyamat (ha jól tudom tudományosan is elfogadott "jelenség"), csak az energia milyensége, mennyisége, eredete kérdéses, szerintem. Nos erre az ötletre várom a bizonyított cáfolatot, ha van...

Mivel a szkeptikusok olyan egyértelműen leírták a véleményüket, bocs mindenkitől, hogy én is leírom a saját kérdéseimet és esetleges ötleteimet (van még pár..), hogy miért nem tartom én ezt teljességgel lehetetlennek és csalásnak.