ahhh
-
Mint már írtam ahova "odaálmodtam a GV-t és később a villámot az iránytű is behülyült. Ezt azért nem álmodhattam, mellesleg mióta nem ott alszom, hanem egy másik helységben majdnem megszűnt minden. Meg égésnyomok a lábamon stb. Felébredtetek? Vagy TI álmodoztok még mindig?
Á, fölösleges vitatkoznom. Szemellenzős hozzáállással nem tudok mihez kezdeni....Mellesleg tapasztaltam utána hasonlókat, de csak egy idő múlva. Nem keveritek egy kicsit az ok-okozati viszony összefüggéseit? Az orvosom is azt kérdezte, nem lehet, hogy az okoz fájdalmakat, hogy depis vagyok, vagy ilyesmi. Néztem és közöltem, nem ugyanis baromi jó kedvem volt, rengeteget nevettem, stb. csak kezdek kiakadni attól, hogy fáj. Igen én is tudom, hogy a depi meg egyebek okozhatnak fizikai tüneteket is, de azt nem az orvos tudja, hanem én, hogy mi történt először, mi utána. Érdekes, ő nem feszgette tovább ezt a kérdést...
Esteleg nem cserélitek föl, hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? Ezt meg hagy tudjam már én jobban, hogy mi történt előbb és mi később....Ugyanis előtte semmi ilyeneket nem tapasztaltam. "Szeláví". Mellesleg nem mindegy? Ha süket fölekkel hallgattok és csak a saját elméleti megfejtéseket írogatjátok és semmibe veszitek a szubjektív személyes tapasztalataimat, akkor ez egyértelműen zsákutcába futott beszélgetés. Hogy is mondtad, a doki is először normál esetben meghallgatja a pácienst, mielőtt következtetéseket vonna le.
De végül is oké, nem húzok rá semmire agymenéseket. Pláne, hogy tudományosan kellemesebb a pszichére fogni, mint egy ismeretlen természeti jelenségre. Mellesleg ha nem tűnt fel ezért az esetért nem "támadtam" az orvostudományt, tudományt elvégre azt is tudom, hogy erre nincs gyógyszer. De valótlannak állítani azért, mert nem ismerik ezt a jelenséget, kicsit bántó. Ha a folyamatot nem veszitek figyelembe, mi volt előbb és mi később, naná, hogy az ebből levont következtetések sem lesznek helyesek. Egyébként az éber álmok ha jól tudom a théta agyhullámoknak köszönhetőek, amelyek ellazult állapotban is és "hiszti" állapotban is jelentkeznek, (kicsi gyerekeknél meg álllatoknál meg szinte csak ezek vannak...) és nem lehet összekeverni öket a valósággal, mert egyértelnűen tapasztalható különbség van a valós események és az ilyen éber álmok között egy felnőtt ember számára, mint pl. én, de ez is csak szubjektív izé részemről.
Na mindegy, hagyjuk, ezt folytatni kicsit kilátástalannak tűnik.
Egyébként EEG-kor tapasztaltam, hogy valszeg tényleg a théta agyhullámok folyamataihoz kapcsolódik az ébren álom, látomás jelenség. De hagyjuk a szubjektív tapasztalatokat! Még akkor is, ha ez spec a tudományt igazolja bizonyos mértékben. Bár a folyamatot nem naon ismerik, de mindegy ne beszéljünk róla! Sutba a személyes, "megbízhatatlan" tapasztalatokkal!
Fiúk lőnek, öngól, hurrá!