ahhh
-
uwu #687 Mindíg mindenki félre fog érteni, ha ennyire egyértelműen tökéletesnek találod a saját nézeteidet. Azt hiszem én már ezen túl vagyok, és megértettem a dolgaidat.
Egyébként valószínűleg egyedülmaradsz a gondolataiddal.
Az emberiség hozzáállása a témával kapcsolatban folyamatosan változik. Kizártnak tartom, hogy egyszer csak 6,5 milliártd ember átáll a te logikádra. Felesleges ilyeneken agyalni, inkáb csinálj valami hasznosat.
Ha nem lennél tök egyedül, és legalább pár embert meg tudnál győzni a gondolkodásmód megváltoztatásának szükségességéről, lenne esélye ennek elterjedésének, de valószínűleg így sem érnéd meg ennek hatásait. De amíg te csak te vagy, addog úgysem lesz semmi.
Ugyan az a szitu, mintha magadat szórakoztatnád bármi más haszontalan dologgal. Ebben a formában semmivel sem hasznosabb mint a scifirajongók elvakult agymenései.
A helyzet azért nem annyira tragikus. Ha tényleg annyira hasznos ez, akkor úgyis el fog terjedni magától. Bár én ebben nem hiszek, mert szerintem sokkal kevesebb jelentősége van ennek mint sok más tényezőnek.
De ha mégis elterjed ez a nézet, ahhor 20 év múlva majd jól megmondhatod, hogy ugye megmondtam!
Ha meg nem, akkor én mondhatom ugyanezt.