ahhh
-
remark #633 "Hát azért, mer van egy csomó idióta aki csak okoskodik, azt hiszi feltalálja tök egyedül a spanyol viaszt, vagy épp megélhetésből szüli a sok ökörséget, mert van olyan közönség akit ez is érdekel."
Persze, van sok idióta, és próbálom õket elkerülni. De valakit nem az tesz idiótává hogy nincs tudományos "rendfokozata" hanem az, hogy tisztában van-e a valósággal vagy nincs... Ez is tény bizony.
"Te ezeket a faszságokat is képes vagy befogadni, ez a baj."
Ha ez neked baj, te ne foglalkozz velük. Ha te idõpocsékolásnak gondolod, vagy neked nincs rá kapacitásod, akkor te ignoráld ezeket.
Én szeretek minden álláspontot meghallgatni, mert bármilyen fura is neked, de mindenkinek vannak jó gondolatai. És engem zavar, hogy lehetetlenné teszitek hogy itt vagy más fórumon bizonyos témákat, véleményeket, elképzeléseket megtárgyaljunk. Legyen már béke, legyen már tu"zszünet!
És akkor ugye arról még nem is meséltem, hogy milyen döbbenetesen jó gondolatokat volt képes néhány kimagaslóan nagy NEM-tudós koponya papírra vetni. Habár a tudomány fontos dolog, de a világ megismerése nem merül ki ennyiben. Errõl magyarázok egy hete. Olvassatok könyveket, meglepõ dolgokat fogtok megtudni a világról és az abban élõ emberrõl...