ahhh
-
http://hallokas.freeblog.hu/archives/2008/01/27/Ebreszto/
Melyikőtök valóságába fér bele, hogy fényre ébredjen? Ez is valóság, tudjátok, miért "tud" fényre ébredni? Az emberek hány százaléka ébredne fel rá?
Remarknak igaza van, vannak dolgok, amik valóságosak, csak nem tudják, honnan erednek, nem ismerik a "természetüket", és nem mindenkinek valóságosak, de ettől még létezőek.
Azt a marhaságot pl. ki írta, hogy a szeretet hormonok műve és kész? Akkor is szeretem a gyerekemet, ha leszidom épp...Hogy működnek ilyenkor a hormonok? Nem lehet főleg élőlényekre ennyire degradálni...
Hány ember érzékelése finomult ki szügségből? Mondanom kell példákat? Tapintás, hallás a vakoknál...stb. Hogy a legismertebbet említsem...
Miért elképzelhetetlen, hogy nem csak szügségből fejlődhet az ember érzékelése? Vagy betegség miatt? Ne legyetek már ilyen szűklátókörűek!
Hol van belőletek az a tudásvágy, aminek köszönhetően a tudomány előrébb jutott? Nem mérjük, nem ismerjük oszt pont, azt is tagadjuk, hogy létezik...Na gratula. Ilyen hozzáállással még mindig nem lennének pl. repülőgépek sem...
Nagymamám elmulasztotta a fájdalmát gyógyszer nélkül például, pedig nem hallott ilyenről, nem volt tudós, de működött. Na és akkor mi van? Kit érdekel, hogy mérhető-e, ha hat? Azt hiszed őt érdekelte, hogy mi a mechanizmusa? Örült, hogy nem fáj és ennyi. Ha meg a tudomány ezt nem tudja vizsgálni, mérni, nem is érdekli az a tudomány baja.
Ma délelőtt fájt a fogam, elmulasztottam, köpök rá, hogy érdekel-e valakit, hogy hogyan, arra is, hogy mi a mechanizmusa, örülök, hogy sikerült sokadszorra is. El sem kell hinni, csak nevetek rajtatok, ha megint majd betámadtok...Dunsztom sincs hogy működik, de nem is érdekel. Valójában azt hittem, hogy egy tudományos fórumon talán válaszokat kaphatok bizonyos kérdéseimre, ezért léptem be. Nos én sem vagyok tévedhetetlen....