ahhh
  • Anaid
    Ott van pár olvasmány, lejjebb, hogy van létező dolog, amiről tud a tudomány és vizsgálná, ha tudná...Mérés kérdésében sem jár benne még szinte sehol sem. Nem elég egy példa?

Természetgyógyászatról meg annyit, hogy objektíve, ha jól tudom CSAK infra érzékelős vizsgálatokat végeztek, amivel igyekeztek cáfolni az egészet. Nézték az alanyok infraképét, melegedtek, majd amikor nem volt ott a természetgyógyász, ha egyáltalán az volt, akkor is változott az infraképük, így levonták a következtetést, hogy a természetgyógyász nem csinál semmit. Na ez aztán széleskörű és főleg objektív vizsgálat volt?
    Ezt pedig publikálták, TV-ben is leadták nem is egyszer...Igaz más vizsgálatot baromira nem végeztek, de ezzel akarták "bizonyítani", hogy sehol semmi. Hol a túróban van ebben bármilyen objektivizmus, meg az igazság keresése? Volt egy eredmény, melyből következtettek és széles körben publikálták...Például megnézték elektromágneses műszerekkel is, meg a lenti cikkben leírt más eszközökkel próbálták-e a méréseket? Vagy csak egy módszerrel, mely nem sikerült pozitívan és ezt hangoztatják? Csak ennyi volt a lényeg, hogy cáfolni lehessen? Hahó félretennétek ti is a naivitást!? Bár állítólag én vagyok naiv, azért hozzátok is mehetnék tanulni!