ahhh
-
remark #519 "Azért kurvára elképzeltem, ahogy te HIV kutatóorvos vagy... :D Jajbazmeg, ez már fizikailag fáj... És milyen kutatásokat végeztél? Elolvastál három ismeretterjesztő cikket a témában, amit nem értettél meg?"
Én meg azt képzelem el, hogy te HIV kutatóorvos vagy. Talált?
Na, most már értem hogy miért kellene mindenkinek a te véleményed előtt hasra esnie, másét meg ignorálnia. Miért is kellene mindenkinek a te kioktatásodat készpénznek vennie, a te kinyilatkoztatásaidat minden mérlegelés nélkül beszopnia.
Ennyire nem világos hogy SEMMIVEL nem vagy több mint itt bármelyikünk?
Az egyetlen ami miatt te többnek érzed magad, az az, hogy az erő veled van. Azaz a hatalom által támogatott hivatalosként elfogadott egyetlenként beállított álláspont az amelyiket te hangoztatod. Így bármiről is legyen szó, neked elég a wikipédiára mutatnod, hogy na vazze ott is így van, ezért mindenki aki azt megkérdőjelezi, az kizárólag hülye lehet. Neked elég elővenni a tankönyveidet, a kedvenc újságaidat, és a TV-ben hallottakat, és azonnal úgy érzed hogy neked van igazad, mert "sok légy nem tévedhet".
Téged az baromira megnyugtat hogy ami információ ezekből a forrásokból elér az sosem mond egymásnak ellent. Ezért ez a nagyszerű világkép mely benned kialakult megnyugtat, erőt ad, magabiztossá tesz, de sajnos túlzottan is. Mindenkinek leharapod a fejét aki be mer szólni a szent könyveidnek, a vallásodnak amit tudománynak hívnak, és nem vagy hajlandó elfogadni, hogy a tudomány nem létezik ember nélkül, a tudományt is emberek "tartják a vállukon", így a tudomány is csak annyira megbízható mint azon emberek akik az adott tételt a "vállukon viszik".
És ez ugyanígy igaz az orvoslásra mint a politikára és a gazdaságra.
És hogy én mit keresek itt? Próbáltam volna beszélgetni. Ennyi. De bárányként elég nehéz a farkasokkal bármiről is tárgyalni...