ahhh
  • remark #511
    "Nekem "nem jött át", hogy mit állítasz az aids-szel kapcsolatban."
    Mármint mi nem érthető, hogy "úgy általában" mit állítok AIDS-el kapcsolatban, vagy hogy egy konkrét hozzászólás volt érthetetlen?
    Általában azt mondom amit #474-ben leírtam:
    Amit támadok, az az a kijelentés, hogy a HIV okozza az immunhiányos állapotot. Ezt támadom. A HIV vírus a hivatalos álláspont szerint a T-sejtek elpusztításával immunhiányos állapotot idéz elő, ami ismereteim szerint valótlanság.

"Hogy a hiv nem okoz aids-et, csak "kicsit" magas a kolleráció?"
    Azt mondom, hogy az AIDS definícióját utólag kiegészítették azzal hogy valaki HIV pozitív. Más szóval, az AIDS-es betegek tömegét kettévágták, a HIV pozitívokra és a HIV negatívokra. Ha valaki HIV negatív, akkor "szimplán" pl. Kaposi-szarkómája van, ha HIV pozitív, akkor meg AIDS-esként kerül be a statisztikákba.
    Tehát a valóságban több az AIDS-es beteg, csak van akit nem így hívunk, mert az új definíció nem teszi lehetővé. És ezen AIDS-es betegek betegségeinek a valódi oka ugyanaz, attól függetlenül hogy van-e bennük HIV vírus vagy nincs. Ez a valódi ok okozza az AIDS-t, és nem a HIV.
    Legalábbis ez a teória.

"Hogy a pozitív hiv-teszt-nél már nem is kell félni az aids-től, mert nem fog kifejlődni?"
    A HIV pozitív tesz semmit sem jelent abból a szempontból hogy valaki kerülhet-e immunhiányos állapotba a jövőben vagy sem. Ezt a statisztika is alátámasztja, HIV pozitív emberek vagy lesznek AIDS-esek, vagy nem. Amit én mondok az az, hogy ez azokra is igaz akik HIV negatívok. Tehát vagy kerülnek immunhiányos állapotba, vagy nem. Ha az immunhiányos állapotot kizárólag a HIV okozná akkor 1:1 arány lenne a HIV pozitívak és az AIDS-es betegek között, de az arány nem ekkora. Mondjuk az előző mondat az AIDS kiterjesztett (okot magában foglaló) definícióját tekintve igaznak természetesen hamis lesz. Hiszen ha átalakítom a AIDS nevű betegség jelentését, és csak azokat hívom AIDS betegnek akik HIV pozitívak, akkor az arány azonnal 1:1-re változik.

"Hogy az aids-esek hiv-negatívok?"
    Produkálhatja valaki az AIDS nevű tünetegyüttes ÖSSZES tünetét HIV vírus nélkül is, persze kivéve azt a tünetet, hogy HIV pozitív. Tehát azt mondom, hogy úgy tudom hogy az AIDS-hez mindenben hasonló betegségek kialakulnak HIV nélkül is. A kérdés az hogy ezekben az esetekben mi okozza a betegséget, és a kérdés az, hogy amennyiben valakinél NEM a HIV okozza a tünetegyüttest, de a HIV tesztje pozitív, akkor teljes fronton a HIV vírus ellen küzdeni jó ötlet-e? Nem. Nem, mert a szervezetet kiteszik mindenféle sokkoknak (antivirális szerek) és közben a betegség valódi okaival nem foglalkoznak, mert egy HIV pozitív teszt után csak a HIV vírusra koncentrálnak.