ahhh
-
remark #498 Látom téged sem az érdekel, hogy MIÉRT nem okoz a HIV AIDS-t, mert akkor megkérdezted volna. Meg az sem, hogy mi okoz valójában AIDS-t, mert ha érdekelne, akkor megkérdezted volna. Ismered az AIDS definícióját? A definícióból következik hogy a HIV pozitívak és az AIDS betegek között a korreláció magas. Vagy azt mondod a professzorok szava számít? Mely professzoroké? Akik a HIV teóriával egyetértenek, vagy akik támadják? Mert mindkettőből van bőven.
De miért nem pl. arról mutat valaki anyagot inkább, hogy hamis az az információm miszerint a HIV teszt nem a HIV vírus jelenlétét mutatja ki, hanem az antitestek jelenlétét, ami magyarra lefordítva azt jelenti hogy a HIV pozitív teszt mindössze azt bizonyítja hogy a HIV vírussal szemben már immúnissá váltál. Lehetne még sorolni az AIDS-sel kapcsolatos érdekesnél érdekesebb (furcsábbnál furcsább) részletkéréseket, amikről lehetne aztán érdemben beszélgetni, de úgy látom a téma nem, de a pocskondiázás lehetősége annál inkább felkeltette az érdeklődést.
Nem állítom hogy én aztán mindent tudok az AIDS-ről, nem állítom hogy amit eddig állítottam az AIDS-sel kapcsolatban, az szentírás, mindössze felvetettem kérdéseket, melyekről lehetett volna beszélgetni. Azt viszont állítom, hogy eléggé érdekes a téma, a topic témájához kapcsolódik (egy tudományos tévedésre derülhetne fény, amiből a tudományos tévedés általános jellemzőit is le lehetne vezetni), és egyáltalán nem gondolom hogy hülye lennék ahhoz hogy érdemben el tudjak beszélgetni másokkal a témáról. Mindeni képes saját kutatást végezni a témában, mindenki képes saját véleményt alkotni. Mindenkinek a saját egészsége a saját felelőssége. Nem lehet a felelősséget másra hárítani, és az egészséghez kapcsolatos összes jogot másoknak adni!
De persze az is megoldás, ha fejünket a homokba dugjuk, és zéró kutatással, zéró gondolkodással mindössze arra vesszük a fáradtságot hogy kimondjuk: se én, se más hozzám hasonló nem képes úgysem a téma megismerésére, nem képes úgysem a témával kapcsolatban állást foglalni, és felelősségteljes döntést hozni... ezért meg jobb ha meg sem próbáljuk átgondolni hogy miről is van szó. Ezzel valójában mit mondunk ki? Azt, hogy mi úgysem tudhatunk semmilyen döntést sem meghozni a saját életünkkel kapcsolatban, ezért a döntést jobb rábízni a szakértőkre. Mert ők tudják mi nekünk a jó. Mert bennük bízhatunk. És nem csak az egészségünkkel kapcsolatban engedjük át a döntést, hanem minden más területen is.