ahhh
-
#460 "megvizsgálom a körülményeket, megpróbálom újra előidézni a jelenséget
még ha nem értem is
- utánaolvasok a dolgok hátterének, mi lehet az oka
- ha nem jártam sikerrel, megkérdezem mástól -"
Honnan veszed, hogy nem ezt tettem? Saját lehetőségeimhez képest ezt tettem. Iránytűvel végigmentem az egész ágyon, csak egy ponton mutatott eltérést, egy másik ponton meg, nagyjából ott, ahol a fejem volt akkor forgott körbe. Azért néztem végig az egész ágyat, mert tisztába voltam vele, hogy fémrugók miatt eltérhet az iránytű, mégsem mutatott csak két ponton "falsat". Valahol azt olvastam, hogy nagy elektromos hatásra a fémek sok ideig átpolaritzálódhatnak (bocs, ha nem szakszerűen fogalmazok), az jutott az eszembe, ha ott x idővel ezelőtt hatalmas elektromos hatás volt, az a rugókat átpolarizálhatta, ki tudja mit okozhatott bennem és ki tudja mennyire kimutatható ill. hogy átmeneti állapot volt-e. De valószínű ez a sok gondolkodás is mind csak "légvárépítés" volt.És azt ki tudja, milyen furcsa dolgokat okozhatott pusztán csak ez a közvetlen környezetünkben és belsőnkben? A füstölős dolgot is megcsináltam, nem volt nyitott ablaknál, ajtónál sem akkora légmozgás, hogy olyan erővel eltérítette volna a füstöt, megmozgatta volna a föggünyt, ajtót csapkodtam, a csillár meg sem mozdult, de ezeket akkor is megpróbáltam és akkor sem okozott ezen tevékenység olyan hatást, de mindegy. Nem írom, hogy érthetetlen, ha nem bizonyosodtam meg róla, hogy érthető és egyszerű dologról van szó. Ne skatujázz be, légyszí...