ahhh
  • Anaid
    "A Newton törvények tömeggel rendelkező dolgokra vonatkoznak."

Nocsak úgy tudtam, hogy a csillárnak van tömege...

440: olvasd vissza, ki írt közülünk először erről az ötletről. Nem te... Sőt még csak nem is reagáltátok le...
    Mellesleg, ha érdekel pár éve már eszembe jutott ez az ötlet. Csak az a bibi, hogy a csillárra ezt nem naon lehet elmondani.
    Ti kategorizáltatok engem mittomén milyen hívő hülyének még azt is megjegyeztétek, hogy tök érdekes, hogy ilyesmikről tudományos portálon írogatok. Nem nektek voltak néminemű előitéleteitek az általam tapasztalt jelenségekkel szemben és velem szemben?
    A gimis végzettség meg nem akadálya a nnak, hogy legyen eszem és tudjak gondolkodni. Tudod, ill. mit zagyválok én, nem tudod Molni, honnan is tudnád, hogy ilyesmiket tapasztalva baromi nehéz kivülállóként gondolkodni, pláne ha fáj is...Ettől még nem vagyok butább.
    Benne lenni mindig nehezebb, mint kívülről röhögni....
    De igazad van ezt megérteni nem ész kérdése, hanem minek a kérdése is?
    Ezt tuti nem tanítják az egyetemen...
    Mellesleg a parajelenségekről a megfelelő topicba beírtam pár dolgot. A ti kijelentéseitek sem voltak mindig pontosak, de rá se ránts...
    Lehúztok, közben ti is írogattatok ám hülyeségeket...De nem baj.
    Beismerem, hogy nem nagyon értek a fizikához. De hadd kérdezzem már meg mekkora nyomáskülönbség kell ahhoz, hogy egy függöny ill. egy csillár lengjen? A légnyomáskülönbség kiegyenlítődése meg légmozgás, vagyis szél. Nem volt akkora légáramlat a szobában, ami ekkora lengésre késztetett volna egy szoba közepén levő csillárt, vagy meglebegtesse a függönyt. Másképp fogalmazod meg ugyanazt. Nem lágyan mozgott, hullámozva lebegett. A csillár meg annyira lengett amennyire leírtam. Mekkora szél kell ehhez? Ne mond már, hogy akkora kintről jövő légmozgást nem vett volna észre senki a bent lévők közül...Ha meg nem kintről jött, mi okoz ilyen erős légmozgást egy zárt térben? Azt írod nem ismered a körülményeket, de azért kijelented, hogy nincs benne semmi szokatlan. Milyen tudásra lehet így hivatkozni? Én is láttam már nem egyszer a függönyt mozogni és képzeld éreztem is a légmozgást, ezt én sem tartom furcsának...
    Mi lenne, ha nem abból az alapállásból indulnátok ki, hogy eleve hülye vagyok? A dipisek felsőbbrendű lekezelő modorát meg baromira unom. Hozzak egy féltéglát, hogy össze tudtál hozni egy diplomát? Honnan tudod, hogy én nem tudtam volna ledipizni? Az persze eszedbe sem jut, hogy lehet olyan ember, hogy nem azért nincs dipije, mert nem lett volna elég okos ahhoz, hogy továbbtanuljon, mi?