ahhh
  • Anaid
    Akkor olvass utána, hogy nem egyedi eset, hogy ahol egy GV felbukkant utána para jelenségek voltak egy ideig...Semmilyen idegen kísérletekről nem írtam. Honnan veszed? Szellemekről sem. Megkérdeztem mitől lehetett.
    Ugyan ne legyetek nevetségesek, miért érdekelném én az idegeneket, ha vannak egyáltalán? Se gazdag, se befolyásos, se zseni nem vagyok...Ez röhely. Na majd pont engem nézegetnének....annyira szép sem vagyok.
    Auralátás? Hol írtam én ilyet?
    Az elmeállapotomat meg engem nem ismerők vonják kétségbe, az engem ismerők nem. Nahát miért is? Érdekes módon az engem ismerő emberek, a környezetemben lévők nem vitatták, nem is vitatják. Kicsit érdekes ellentmondás.
    Molni, te meg magadat minősíted a hozzászólásaid stílusával és a kategorizálásaiddal. De ám legyen, te meg szűklátókörű vagy. Ami a mérnöki síkra korlátozódott elmédbe nem fér bele attól még létezhet. Te sem tudtál egy épkézláb magyarázatot sem összehozni még egy vacak függönylebegésre sem, pedig de okosnak tartod magad valóság terén. De nem is kell. Szerintem dunsztotok sincs, a légmozgáson kívül mi okozhat ilyet, így az egyetlen amit meg tudtok tenni a saját eszetekből az, hogy gúnyolódtok. És ti lennétek a gondolkodók és normálisak? Örülök neki, hogy nem tartozom ebbe a "normális" kategóriába. Mellesleg hogy hangozna a Newton-i elmélet a nem légmozgástól és nem földrengéstől, nem ugrálástól, nem járművektől mozgó csillárra, meg függönyre? Molni, kevés vagy te Newtonhoz, ne vele példálózz. A saját eszeddel, kedves. Ha meg lövésed sincs, azt írd le, hogy nem tudod, sőt ötleted sincs.
    Tudjátok fiúk nem az a baj, hogy szkeptikusak vagytok, hanem, hogy túl messzire mentek. Lehet egy egészséges embert döngöltök a betonba azzal, hogy fújjátok a szkeptikus racionalista elméleteiteket, ill. másokét, mert sajátotok természetesen nincs. Miért akkora kunszt azt leírni nektek, hogy fogalmam sincs? Csak két szó...
    Uwu, lehet, hogy statisztikailag nem létezem, sőt a halált is megtapasztaltam, de valójában még mindig létezem és fogok is még jó pár évtizeden át minimum. Mert hogy a GV ezt okozta, akkor is ha nem hiszik: belehaltam, de túléltem és majdnem tökéletesen rendbe jöttem "magamtól". Lehet ezen élcelődni, meg gúnyolódni, csak éppen nem vall intelligens emberre.