ahhh
-
Sok mindenre. Dokumentumfilmek, könyvek, saját kutatás, józan paraszti ész, saját ismerőseim megfigyelése.
Oh, remek.
Te elég kis minta vagy. Az én családtagaimról és azok rokonságáról tudok nyilatozni. Nem tömik őket antibiotikummal. Szóval, ha akkor én meg dronk az 2:1. Akkor azt jelenti, hogy nekünk van igazunk? Nem. Majd, ha lesz 1k-10k minta akkor majd kiderül. Addig ez, mint infó nem releváns statisztikai értelemben.
Milyen dokumentumfilm? Mert pl. a Zeitgest nevű okádékot valaki annak tekinti...
Nem vagyok vallásos, nem vagyok szektás, csak azt hiszem el amit én gondolok.
Ah... Micsoda zseni!
Tudatában vagyok annak hogy mikor és hogyan okozok magamnak betegséget.
Hű bakker. Akkor még a rákot is megakadályozod? Csoda, hogy még nem döntötted romba a gyószeripart. Szóval aki olyan okos, mint te az soha nem lesze beteg?
Az orvos nem ad tanácsot hogy hogyan oldják meg a problémát, hanem az ügyfél igényeit teljesítve felírja a gyógyszereket
Milyen orvos? Milyen kérésre? A kedves beteg tudja, hogy mit kell felírni xy betegsére? Ne fárassz már.
Még egyszer: kezdett elfogyni a türelmem, mostanában túl sok szélmalomharcot vívok a fórumon.
Na itt fordultam le a székről. Talán leeshetne, hogy az ön készülékében van a hiba...