ahhh
  • dronkZero
    "Saját tapasztalatomból beszélek. "

Oké. Akkor kérlek kérd meg a háziorvosodat, hogy mondja meg, hányszor írtak fel neked életedben antibiotikumot! De konkrét számot írj, kérlek!

Csak mert érdekelne, hogy mire alapozod azt, hogy az orvosok mindenkit antibiotikummal tömnek?

Az nem válasz, hogy "30 éve nem jártam orvosnál, mer' az orvosok hülyék", akkor is van kórtörténeted, akkor is tudjuk, hogy hányszor írtak fel neked antibiotikumot.

Egyelőre neked van egy állításod, amit én nem hiszek el. Illetve nem nem hiszek el, hanem konkrétan hülyeségnek tartom, mert személyes tapasztalataim szerint egyáltalán nem így működik. Gyanítom olyan nagyon nem tér el az orvoslás a lakóhelyeink közt, hogy nálad homlokegyenest más lenne a hozzáállás, viszont azt konkrétan tudom, hogy egyes fundamentalista csoportok tolják ezt a propagandát, azért gyanítom, hogy te azt nyaltad be.

Ha nem ez a helyzet, és téged és kis családodat tényleg kilószámra tömnek antibiotikummal tüsszögésre meg orrfolyásra, akkor most kérek elnézést. Minden más esetben fenntartom.

Azt hiszem, hogy elég konkrétan rámutattam, hogy az írásod melyik részét tartom ordító hülyeségnek. Most mit kérdezzek? Leírtad, hogy hogy gondolod, szerintem meg hülyeség. Nincs kérdésem. Ha akarod, magyarázd el, hogy szerinted hogyan, és miért nem hülyeség. Ha nem akarod, nem kell, nekem nem baj, ha hülyének nézlek.

Én nem ígérgettem mechanikus ignorálást senkinek, úgyhogy tőlem ne is várd el, hogy megtegyem.

Egyébként ez is jellemző, hogy az, hogy mivel van bajom a mondandóddal, az már nem jutott el az agyadig, megakadtál a lehülyézésen. Tudod mit? Hülyézésen érdemi reagálás nélküli méltatlankodásra egy bot is képes.
    Ebből nekem az jön le, hogy _te_ nem akarsz erről beszélgetni, te nem akarod, hogy megértsük az álláspontod. Hát jó, nekem mindegy.