ahhh
-
remark #284 Saját tapasztalatomból beszélek. Milyen propagandaszöveg? Olyasmit nem hiszek el, amit más forrásból nem erősítenek meg és főleg ami nem egyezik a saját magam által tapasztaltakkal. Ezért is van az hogy a hivatalos propaganda, PR, marketing, indoktrináció stb. nehezen hat rám. Feljogosítva érzem magam arra hogy a világ legnagyobb elismert koponyáit is lehülyézzem (persze csak magamban) ha az egyéni privát véleményemmel nem egyezik azzal amit állítanak. Semmiben sem vagyok kevesebb semmilyen más embertársamnál, így senki okostojás előtt nem fogok hasra esni semmilyen kérdésben. Ha valamiben tévednék, akkor úgyis el fog hangzani az hogy miben tévedek, és akkor módosítok az álláspontomon. Ha viszont nem hangzik el, akkor miért is kellene csak azért a másiknak igazat adnom, mert az nagyképűen lehülyéz??
Ahogy te is csinálod. Meg megbocsáss de ki a jó fenének képzeled magad? Kíváncsi voltál az érveimre? Nem. Visszakérdeztél akár egyszer is? Nem. Akkor most mire fel pattogsz?
Lehet arrébb pattogni.
Aki nem érti mit beszélek, az kérdezzen. Akit nem érdekel, vagy aki szerint hülye vagyok, az meg jó lenne ha ezek után ignorálna. Ne csak ígérgessétek hogy beállítjátok a szűrőtöket hogy ne is lehessen látni amit én írok, hanem tegyétek már végre meg! Otthagytam a világazdasági krízis vagy mi a szar fórumot is mert láttam hogy végre beszélgettek, és rátok hagyom hogy miről milyen hülyeséget gondoltok.
Nekem nem célom a hittérítés, engem nem zavar ha valakinek más a véleménye. Engem az zavar ha valaki semmi-de-semmi mást nem tud csinálni mint anyázni, lehülyézni. Kérem ehhez nem kell intelligencia, ezt egy BOT is meg tudja csinálni, egy olyan, a valóság értelmezésére képtelen droid is mit ti vagytok.