ahhh
-
remark #271 Basszus egyszerűen nem fogd fel hogy miről beszélek. De továbbra is határtalan arroganciával ismételgeted hogy hülye vagyok.
Ma már dolgozom, és sok a meló, de ennek ellenére idővel válaszolni fogok. Meg annak ellenére is hogy teljesen mindegy milyen módon hívom fel a figyelmed arra hogy vegyél már vissza a nagyképűségből, te csak folytatod és lehülyézel minden hozzászólásodban. Most vagy ignorálod a jelzéseimet, vagy ez egy újabb példa arra hogy a kommunikáció felét egyszerűen képtelen vagy értelmezni.
Tehát: Egyelőre nem érted hogy miről beszélek, úgyhogy KÖNYÖRGÖM várd meg míg megérted, és utána hülyézz le légyszíves! Addig csak te csinálsz magadból hülyét mert annyira nagy nehézséget okoz számodra a tiédtől eltérő gondolatok értelmezése, hogy még csak fel sem fogod hogy nem értesz valamit és mondod a baromságokat (önbizalmad végtelen).
Normális esetben ha valaki valami nem ért, vagy úgy érzi hogy a kommunikációban más hiba esett, akkor KÉRDEZ. Te meg kérdezés helyett mindenféle válogatott módokon nekiállod azonnal szidni a másikat.
Ez nemhogy két akármilyen ember között nem elfogadható, de még tudományos körökben sem állja meg a helyét! Ha a professzorod mondott valami meglepőt vagy érthetetlent, akkor is azonnal lehülyézted, vagy esetleg megvártad míg elmagyarázza neked hogy miről van szó, és aztán miután elgondolkodtál a dolgon UTÁNA fejezted ki azt hogy nem értesz egyet. Basszus veled egyelőre LEHETETLEN kommunikálni, pedig tudom magamról hogy én sem vagyok egy könnyű eset!!! Pontosan ezért is vagyok türelmes mindenkivel, mert én tudom magamról hogy szokásom nehezen követhető módon fogalmazni.