ahhh
-
Az orvostudomány szar, mert azt állítja hogy fertőző betegségekről van szó. Az egyetlen dolog ami ezekkel a betegségekkel kapcsolatban fertőző, az a hülyeség.
Aha. Akkor miért is terjed kimutathatóan és igazoltan bizonyos úton?
És ennek mi köze van az orvostudományhoz? Nem látom hogy a kórházban sorba állnának a "hideg vízbe estem -ó, jaj! -oda lesz az életem" pácienseket kezelő részleg előtt.
Az, hogy megbetegedtek és egy szimpla megfázásba belehaltak. Mar ritkán. Vagy felsorolhatnék tucatnyi betegések ami 10 éve kor előtt megölt sok ember és ma védőoltás van rá. Szar az orvostudomány mi?
Nem, az orvostudomány nem megelőz, nem egészségesen tart, nem gyógyít, hanem a már kialakult betegségek esetén tünetmetesít.
Nem tünetmentesít, hanem gógyít is te okosotjás. Számtalan olyan betegség van amit az immunrendszer nem képes gyógyítani. Pl. Lepra. Ma már, ha idejében felismerik, az is gyógyítható.
Daganatos betegségek kezelése samfu?
. Csak azt állítom amit kezdetektől fogva, azaz azt, hogy óriási tévedés túlértékelni a tudomány szerepét!
A tudomány teszi lehetővé, hogy terjeszedd te és NWO-s barátaid a hülyeségeke. Nem kell túlértékelni? Kívácsi vagyok, hogy ha holnap megszűnne a vezetékes víz, gáz és áramszolgáltatás meddig húznád. Ne értékeljül túl. A tudományos haladás tette lehetővé, hogy az emberiség egy komoly része egyre jobban éljen és nem filizofikus elmékedés.
Összefoglalva, jó lenne ha nem lennél ilyen hülye.