ahhh
-
remark #234 "Én meg ezen röghök. Biztos véletlenül lett a fejlett világban a várható élettartam 70-80 év."
Te mindenen röhögsz, ahogy beszélgetésünk során kiderült, elsősorban azon dolgokon szoktál röhögni amit nem értesz.
Persze el tudnám magyarázni hogy szerintem mitől is lett a fejlett világban a várható élettartam 70-80 év, de mivel nem valami élvezetes dolog a veled folytatott társalgás, ezért nem teszem.
Röviden legyen annyi elég, hogy az orvostudománynak van benne része, de jóval kisebb mint ahogy azt az átlagember (igen, rólad van szó) gondolja.
Magamat idézve: egyszerűen életveszélyes dolog túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki (azaz annál nagyobbat mint amilyen jelentősége valójában van)
A rákos és AIDS-es betegek a saját bőrükön érzik azt hogy életveszélyes dolog a tudománynak/tudományosságnak a kelleténél nagyobb jelentőséget tulajdonítani.
"És már megint egy kis NWO-skodás. Kesza a tököm teli lenni veletek. Nem igaz, hogy mindenből NWO-t csinálnak egyesek."
NWO-ra is pontosan azért nem vagy fogékony amiről az a tudományos tévedés szól amit olyan nehezedre esett felfognod (és saját magad is jól példáztad hogy miről van szó). Az "NWO téma" a valósággal foglalkozik, és nem áll meg annál a határvonalnál amit a tudományosság azaz a "hivatalosan elfogadott"-ság meghúz.
Nem véletlen hogy a téma elől az NWO-ra hivatkozva menekülsz el: egyszerűen képtelen vagy arra hogy magadat mint embert oda pozícionáld ahol te valójában vagy: az "ismert", "tudományos", "racionális", "hivatalosan elfogadott" világ mint részhalmazt a VALÓSÁGtól elválasztó vonalra. Érted? Neked mint embernek adatott meg a lehetőség hogy a tudományosság határait kitold, hogy eddig ismeretlen dolokból ismert dolgokat csinálj, hogy hivatalosan vagy a társadalom által széleskörűen elfogadottá tegyél olyan dolgokat melyek ma nem elfogadottak. Az embernek rálátása van mind a fent emlegetett részhalmazra, de a teljes valóságra is!
A tudománynak magának nincs rálátása, hanem az embernek van. Érted?