ahhh
-
Mindegy, de hogy megértsétek, miért voltam kikattanva: számomra ezek az állítólagos nem létező jelenségek az életemhez tartoztak, nem kértem, hogy így legyen, így alakult. De kiakadok, ha erről nem sokat tudó emberek a létem, életem egy részét megkérdőjelezik olyan szinten, hogy ilyen nem is létezik. Számomra ez kb.olyan érzés, mintha azt mondanák nektek, hogy 3 évesen születtetek. Az életetek egy részét vitatnák, hogy igaz-e. Nem akarok senkit becsapni, magamat sem. És valszeg azért nem foglalkozok ilyennel"hivatásszerűen", mert az a személyes tapasztalatom, hogy egyáltalán nem lehet 100%-ig mindig "eredményt" produkálni. Írhatsz városnevet, csak utána ne legyen szöveg, hogy járt már ott, meg hallott róla, meg ilyesmi...Én annyit mondhatok, hogy megpróbálom, lehet sikerül. Nem állítom, hogy tuti, mert eddig sem volt mindig tuti. Valszeg sosem megyek jósnőnek meg ilyesminek, tisztességtelen lenne azt állítanom, na meg hazugság is, hogy igen, mindig, meg tuti.Ilyen kijelentéseket sosem tennék. És nyugi nem fogom ráfogni se a csillagok állására, se a teliholdra....