ahhh
-
A melegséget mindig is mérte a tested. Viszont mikor olyanokat állítanak egysek amiket sem mérni nem tudsz sem az érzékszerveiddel érzékelni akkor miről is beszélnük?
Vannak területek, amikhez jobban értek mint te, van amikhez nem, bár fiatalabb vagy nálam, lásd nem vagyok veled lekezelő.
Nem lekezelő, max. nyersen fogalmazok. Én sem megyek pénzügyi topikokba szítani a flémet és olyan állításokkal érvelni amik nevetségesek, mert nem értek hozzá. Te viszont kijelented, hogy középiskolás fizika a plafon nálad. Én meg végzett mérnök vagyok. Akkor engedtessék meg, hogy tudományos téren kicsit tájékozottabbnak tartsam magam és jó lenne, ha esetleg figyelnél is egy kicsit a többi itt írógató emberre akik szintén műszaki pályán vannak.
A magyar társadalom alsó hangon 2/3-a természettudományos és / vagy műszaki analfabéta. Ezzel nincs olyan nagy baj amíg nem kezd el ott szakértani amihez nem ért.
Remélem azért nem veszed ezt annyire személyed elleni támadásnak, csak a legtöbb tudományos / érdekes műszaki hír kapcsán sajnos olyan dolgokat olvas az ember a kommenek között, hogy az ember haja égnek áll. Sajnos, pont olyanokat, mint most te. Az, hogy te most netezhetsz és áram van, stb. nem az a fajta szemlélet miatt van amit te olyan makacsul védesz.