ahhh
  • Anaid
    Ó, huszon évesen még én is naívabb voltam....
    Lebegett, basszus, nem csak kicsit meglibbent, de ezt is írtam. Egyszerűen sértő, hogy annyira idiótának néznek, hogy nem először azt ellenőrizném le, de nincs jelentősége, ugyanis ilyen jelenségek csak egy ideig voltak a GV után. Igenis előfordulnak paranormális jelenségek egy ideig ott, ahol felbukkant a GV. lehet nem minden esetben, de nálunk voltak. Én marha azt hittem, ha beszélek ezen jelenségekről közelebb léphetünk ahhoz, hogy megértsük milyen, hogyan keletkezik és mit okozhat a GV. Én is kicseszett naiv hülye voltam....Nem idiotizmus volt a levegő sztatikusságával összehozni a függönylebegést, meg sokminden más jelenség sem idiotizmus, hanem utóhatás és baromi sok köze van elektromágnesességhez, elektrosztatikához, de mostmár cseszek az egészre. Úgy fogytak az izzók, mintha ennénk őket abban az időben, sűrűn sercegtek a konektorok, pislogtak a lámpák, azóta megszűnt. Persze ez mind csak anekdota és ne írjam le, mert nem tudományos, de azért az emberek nem lenne rossz, ha tudnának róla, hogy ahol megjelenik egy GV ilyenek előfordulhatnak utána és jobban teszik, ha pár hónapra elhúzzák a csíkot. Én sem olvastam cikket ilyenekről, nem figyelmeztettek. Sokmindentől megkímélhettük volna magunkat. Vagy fogjam be és ha ilyenek máshol is előfordulnak hívjanak ördögűzőt, mert nem hallottak, nem olvastak róla, milyen utóhatásai is lehetnek? Csesszétek meg az okoskodásaitokat...Pont ezzel űztök még több embert a vallásokhoz és még ti szidjátok őket? Röhely.