ahhh
  • Anaid
    Nézzétek, nyertetek. Bár mégsem: ha a tudományotok elzárkózik minden elől, ami nem bizonyítható (még), nem fog sokat fejlődni. Amiről ma nem mondják,hogy para, pár száz évvel ezelőtt az volt. Oké, nem kötelező, hogy érdekeljen titeket, mi volt, meg mi nem. Jogos.
    DronkZero, te arra is célozgattál, hogy az általam tapasztalt jelenségeket te drogos hallucinációnak vélnéd, ha veled történne. Nem vagyok agresszív, csak kicsit "alja célozgatás, meg szöveg is volt".
    De tök mindegy, ami valós valós marad, ami meg nem, nem. Ez teljesen független attól, hogy bármely ember mit mond. Engem be lehetett sározni, a múltat eltüntetni nem lehet. Annyit azért értek, hogy kicsit megnézegettem a topicocat és azt vettem észre, hogy más szemléletű emberekkel hajlamos voltál addig vitatkozni, míg le nem szálltak a témáról, vagy le nem léptek. Nem hiszem ez alapján én lennék agresszív a védem az álláspontomat elvakultan kérdésben...
    Chris! Az nem az én hibám, hogy szerintetek a tudomány parajelenségeket, GV-t kutató része nem annyira tudomány kategória.
    Molnibalage:Azért mert bemagoltál pár adatot, te jobban értesz hozzá?
    Vannak területek, amikhez jobban értek mint te, van amikhez nem, bár fiatalabb vagy nálam, lásd nem vagyok veled lekezelő. Ha te velem igen az nem az én szegénységi bizonyítványom.