640px-The_X-Files_logo.svg.png
  • ElNano
    Na, újabb jele annak, hogy a két öreget kiszedik a szériából, bár ez szerintem teljesen logikus volt. Egyrészt nem szorulnak ők már erre, másrészt ennyi szünet után biztos voltam abban, hogy ez a széria csak a felfuttatás lesz. Mármint a szériáé. Szerintem akkor szólna rohadt nagyot az epizód záró, ha valami nagyon durva dologra jönnének rá, és ezért kellene meghalniuk, vagy mondjuk önfeláldozással megakadályozhatnák azt, hogy az Elit nekifogjon az NWO gyakorlati, tényleges bevezetésének. Aztán bizonyos infók ezzel kapcsolatban eljutnak valahogy ehhez a két fiatal ügynökhöz és felveszik a szálat. De azt semmiképp ne játsszák meg, hogy Muldert és Scullyt elviszik az UFO-k, mert olyan már volt, meg abban benne lenne az a gagyi hatás, hogy fú még visszatérhetnek. Korukra való tekintettel ne térhessenek már vissza. Zárják le az ő sztorijukat, aztán Skinner beavathatja a két ifjoncot. (Nagyon unom már a sok lezáratlan sztorit, ami csak azért marad nyitva, hogy siker esetén dupla kaszálást lehessen csinálni belőlük...) De ha már itt tartunk, mi van Doggett és Reyes ügynökökkel? Totál nem rémlik, hogy a 9. évadban történt volna velük valami végzetes... Nem mintha őket akarnám cserének, csak néha felbukkanhatnának.