GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • lowdog
    bár látom baromira nem érdekel senkit, azért leírom, hogy áll a sztori hátha egyszer erre téved egy másik szerencsétlen akinek hasonló problémája van - és esetleg megoldást is tud rá :) !

Tehát ott tartottunk, hogy az 50004-eshez vettem egy GT4-et, majd odáig jutottam vele, hogy az első képernyő (copyright blabla) után sötétség és teljes csend következik. Annyit sikerült kiderítenem, hogy régebbi gépek nehezebben viszik a kétrétegű lemez miatt, de az 50004-es a legutolsó széria az oldszkúl ps2k között, tehát ez nem lehet gond... tisztítás, fejcsere szintén nem játszik, mivel nincs disc read error, valamint más játékokat (pl GT3) simán viszi még mindig.

mindeközben tettem egy próbát egy slim géppel, hátha a lemez rossz (oh de jó lett volna), de nem, az újon simán ment!

elkeseredésemben egy szervízhez fordultam (konzolvilág, vagymi a váci úton), ahol némi próbálgatást és fejvakargatást (mindenki a sajátját vakarta persze) követően megállapítottuk, hogy senki nem látott még hasonlót és nincs ötlet a megoldásra...