8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • JGTC
    Nekem is 500004-es (csippelt) van, és eredeti GT4 simán megy... nem is akármennyit :)

• Ombika
    HAt akkor add el vagy probald ki maset ,hatha azt viszi!
  • lowdog
    cd galaxisban vettem eredeti (PlayStation2 feliratos) fóliában, karc egy szál se.
  • Ombika
    Nekem volt mar slim es 3xxxx gep es sose talalkoztam ilyen problemaval.tuti eredeti a jatek nem vmi irott gagyi?
  • lowdog
    :))
    a tükörben a tárgyak kisebben láccanak mint a valóságban :)

egyébként azért gondolom hogy lehet benne valami, mert ez a rész csak az scph-30000 és scph-50000 gépekre vonatkozik. vagy lehet félreértem és akkor még nem volt más, és ebbe beleértik a 35xxx et is :(
  • Ombika
    JAja mert a hulye idiota amerikaiaknak azt is kikell matricazni,ha kiszallsz a Dodge Viperbol oldalt a kipufogo eget te BAROM(amcsikra vonatkozik)!! Ennyire iidiotak!! :))
  • lowdog
    hát szerintem is, be is idéztem ide korábban :)

lehet arra a részére gondoltak ahol az user manual leírja, hogy kell a falba dugni a konnektort meg a tévébe hogyan dugjam a ps2-t, és melyik a power on gomb... no de ez azér a többi sorozatra is érvényes kellene legyen! nemde?
  • Ombika
    Milyen beallitas,nem is lehet mit allitani,azt vmi humbuk duma ott!!
  • lowdog
    OK, köszi :)
    gondolom nem kellett semmi különleges beállítás, ahogy a kézikönyv sugallná...
  • Ombika
    Nekem es semmi gondom eredeti GT4el!!
  • lowdog
    csak kiváncsiságból:
    van itt olyan, akinek 50004-es gépe van?
  • lowdog
    OK, előre is kösz!
    (a konzolvilágosoknál egyébként 10 a fejcsere PSTwo-ra, a PS2-re 15...)
  • Shortstop
    megérdeklődöm neked. szerintem max 10 lehet
  • lowdog
    örülnék, ha tudnál egy megbítható, olcsó helyet ajánlani! akár privibe is jöhet! előre is kösz
  • Shortstop
    szerintem nagyon.
  • lowdog
    kösz a tippet - bár próbáltam én is már fektetve (nálam alapból állítva van), de sajna nem segített...
  • soma22
    nemtom mennyi ér de elmondom:
    haver régi nagy gépe is hasonló, a gt4et csak állitott állapotban viszi.chippeletlen a gép egyébként, és neki is csak gt4 szarakodott.
    ezt probáltad már?
  • lowdog
    eegen, szal a link
    http://www.konzolvilag.hu/index.php?data[subpage]=repair
  • lowdog
    cheap-tol vettem a gepet anno, o ezeket ajanlotta
  • lowdog
    igen. sok?
  • Shortstop
    mé' te mennyiért tudsz fejet cseréltetni? 15E? :D
  • lowdog
    többi lemez megy, csak ez az egy nem... mindig az kell a legjobban amit nem lehet :)

egyébként fejcsere helyett akkor már vennék egy új slim gépet (most épp 19900 a saturnban), eladom a kontrollert mondjuk 5ért és máris megvan egy teljes új gép a fejcsere árából :)
  • lowdog
    jah annyit még hozzá, hogy a kézikönyv szerint:
    "MEGJEGYZÉS: Az SCPH 30000-es és SCPH 50000-es PlayStation®2 konzolok tulajdonosainak a konzolhoz mellékelt beállítási utasításokat kell követniük."

ez remek, mondom, gép használati útmutatója előkeres... egyelőre nem találtam benne hasznos, erre vonatkozó infót!
  • JohnnySmith
    Pedig akkor egyszrű lenne a megoldás, olvasó csere....
    Nekem is slim előtti gépem van (2003 decemberi) és tökéletesen viszi a játékot.
  • lowdog
    bár látom baromira nem érdekel senkit, azért leírom, hogy áll a sztori hátha egyszer erre téved egy másik szerencsétlen akinek hasonló problémája van - és esetleg megoldást is tud rá :) !

Tehát ott tartottunk, hogy az 50004-eshez vettem egy GT4-et, majd odáig jutottam vele, hogy az első képernyő (copyright blabla) után sötétség és teljes csend következik. Annyit sikerült kiderítenem, hogy régebbi gépek nehezebben viszik a kétrétegű lemez miatt, de az 50004-es a legutolsó széria az oldszkúl ps2k között, tehát ez nem lehet gond... tisztítás, fejcsere szintén nem játszik, mivel nincs disc read error, valamint más játékokat (pl GT3) simán viszi még mindig.

mindeközben tettem egy próbát egy slim géppel, hátha a lemez rossz (oh de jó lett volna), de nem, az újon simán ment!

elkeseredésemben egy szervízhez fordultam (konzolvilág, vagymi a váci úton), ahol némi próbálgatást és fejvakargatást (mindenki a sajátját vakarta persze) követően megállapítottuk, hogy senki nem látott még hasonlót és nincs ötlet a megoldásra...
  • kame

Rally
  • Shortstop
    jó játék volt. a fizika nem bírta addig mint az én rajongásom :)
  • aszizoli
    Szegény lemez. Kár érte.
  • Jagi
    Hát elég régi fos már,, de zért még az évezredben lett véve...de sztem csak antenna meg scart van rajta + a kötelező RCA.
    Akkor ez kilőve...

esetleg valami tapasztalat kinek milye van,
    mert teveztem már, hogy veszek másikat, de z volt az uccsó csepp
  • zsalesz
    Szia!

Ha van a tv-d hátulján Y/Pb/Pr jelű bemenet akkor tudja fogadni! Remélem van mert a látvány így nagyon durva!

Üdv.
  • Jagi
    És azt honnan tudom meg, hogy tudja-e venni a jelet e TV-m?
  • ballor
    ha a tévéd tudja fogani a komponens jeleket, akkor lehet venni/rendelni (én netről rendeltem) olyan 4eFt alatti áron komponens kábelt: Y/Pb/Pr és két audio (5 eres kábel), másik végén PS2 rész

ha ezek meglesznek, tedd be a GOW-ot (NTSC tudott progresszívet) és élvezd
  • Jagi
    erről bővebben plz :)
    hol, mennyi és miféle, ha van időd meg türelmed felhomályosíthatnál^^
  • lowdog
    végül megvettem a platinumot, most viszont az a gondom, hogy nem indul el... SCPH-50004-es gépem van, a kézikönyv szerint a konzolhoz mellékelt használati útmutató szerint kell beállítani hogy elinduljon... semmi infót nem találtam még erről. tudnátok segíteni esetleg? előre is kösz!
  • ballor
    ha még akarsz fejlődni, vegyél komponens kábelt
    (persze a tévédnek tudnia kell a jelet fogadni)
  • Notes
    Tegnap vattem VGA kábelt. Össze sem lehet hasonlítani. A korábbi fakó elmosódott kép helyett végre éles telt színek. Ezzel kellett volna kezdeni. De nem nekem, hanem a Sony-nak. Nem értem hogyan adhatják azzal a csumpi kábellal gyárilag? Szernitem mindenki kifizetné azt a plusz 2$-t a gép árában a normális képminőségért. Nem is értem az egészet...
  • kame
    igen
  • lowdog
    okés, köszi!

reméljük a legjobbakat :)
  • Jagi
    a Platinum csak olcsóbb sztem, amúgy u.a.
  • lowdog
    sziasztok!

nem tudom, van-e tapasztalat ezzel kapcsolatban, az a kérdésem, hogy a platinum és a sima kiadású GT4 között van-e különbség? rákerestem a fórumban, de úgy látom nem volt szó erről.
    legfőbb szempont, hogy a "sima" GT4-el és a Platinum kiadással lehessen LAN-on játszani, és az elmentett állások kompatibilisek legyenek!

előre is kösz
    üdv