Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jagi
thx, kicsit megpiszkáltam hogy menjen is 😊

mohus
wáuw...de szépen tolja magát.....a hídon😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Jagi
No comment (GT fever)

aszizoli
OK. Csak kérdeztem.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

mohus
már öregszem😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Amse
nincs...

mohus
de ebben photoshop is van...nemde?

Amse
gyakorlott fotós vagyok szóval nálam nincs olyan, hogy íyg sikerült 😄

aszizoli
Direkt csináltad mosottra a képet, vagy csak így sikerûlt?

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
Ha van rajta SCART, akkor be tudod dugni, és lesz kép is a tv-n. Viszont, hogy a TV RGB kompatibilis-e, azt a kézikönyvébõl tudod kiokoskodni. Vannak olyan készülékek is, amelyeknek a csatlakozóknál is feltüntetik.

mohus
a TV kezelõi utasításából...utolsó oldal mûszkai adatok

vagy...
Av bemeneteknél állítható jelformátumnál RGB választható...

Amse
jajj dejó volt ez a ia14-es license 😊

Csabesz6
sziasztok
most rendeltem rgb kábelt...azt én honnan tudom hogy rgbs e a csatija a tvmnek?1 van rajta hátul scart vagy mi...honnan tudom hogy jó lesz bele az rgb?(grundig tv)
köszi

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

JGTC
hajjaj hogyne vágnám
a régi köridõ versenyek annó.... 😊

még meglátom, idõ függvénye az egész

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
persze 80as évek használt autói közt van

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

redbull0304
JGTC!

gt4.ballor.hu vágod??? 😄 Ha igen nincs kedved Drag-olni jönni??? 😄 Vagy más is jöhet ha van kedve... 😊

cenobite
<#eljen><#eljen><#eljen> <#vigyor3><#vigyor3>

gamertag: kenobita

soma22
kiprószálom
megvehetõ?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

JGTC
hát... 😊

595ccm
72 HP
500 KG
0 Nm

190-et megfutja simán, de áttételfüggõ

3.2 GTV, 2.2Prelude meg még sokan mások már meghajoltak elötte 😄

soma22
jol megy?
egyébként igencsak pofás lett😊

JGTC
SPOON Today G 😊

JGTC
ha növelni akarod akkor minél több legyen (jobbra állítsd)

ha be akarom állítani a leszorítóerõt...akkor merre kell állítanom ha pl növelni akarom....nemtom <#pardon1>

de jó lenne már valami bumm....

Sziasztok van egy eladó Logitech Driving Force Pro kormányom 18.000 plusz kaps zajándékbe egy ps2 hordtáskát a régi gépekhez jó.

Hely hiány miatt eladó nagyon keveset volt hazsnálva.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

mohus
jó ván Sányiiii

Szaszura
Nincs mit!!<#eljen><#vigyor3><#vigyor2>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Afe
kösz a helpet.
összejött a minolta, csak elõtte még küzdenem kellett egy keveset, mert csak 25%-tól engedett be az endurancera😊

SrAta
thxthxthxthx köszi köszi kösz elindútt kössz kössz

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Szaszura
Próbáld ki hogy megnyomod a start gombot annál a résznél nekem ez segített!!!<#integet2><#wink>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

aszizoli
Eredetit beszerezni és MINDEN probléma megoldva. A biztonsági másolatokkal sokszor hallottam, hogy gond van.

ilnyennel nem szabad viccelni: GT4-et csak eredetiben! 😉 már plati és elérhetõ áron van

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

SrAta
Sziasztok
AAz lenne a kérdésem hogy meg van e valakinek a játék és akadt e már a másolt játékkal olyan probléma hogy kiírja hogy pholyphony digital és megáll semmi sem történik

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

aszizoli
Csatlakozom az elöttem szolóhoz.
Még annyit tennék hozzá, hogy fényképeket készíthetsz, elõre elkészített helyszineken, ahol az autó és a kamera elhelyezésével lehet variálni (térképen bal felsõ sarok). Valamint a memokártyára elmentett replayból lehet készíteni, a futamokról képeket. A "Replay Theatre"-ben elindítod a visszajátszást, a kívánt pillanatban nyomj "Select"-et, állítgasd a fényképezõt tudásod szerint (csak javaslat: fényerõt mindenképp nyomd feljebb, mert a PC-n elég sötét lesz az alapal). Mentésnél válaszd a pent. Itt a beállításoknál válaszd a legjobb minõséget.

Egyszerû. Miután elkészítetted a képet el tudod menteni. Ilyenkor 2 lehetõség van Memcard vagy pendrive.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

SrAta
igazad van tényleg nincs meg a game de a hétvége folyamán meglesz. A digitális fényképezogép csak érdeklödés nem a gaméhez tartozott de megköszönném hogy ha leírnád hogyan kell a printscreenes képeket pendrivére kidobni.
Elore is köszi:SrAta

aszizoli
Egyébként ugy vettem észre, hogy itt mindenki PS2-n játszik. Az emulátor jó dolog lenne, ha támogatna minden játékot, és minden PC probléma mentesen tudná futtatni. Én speciel azt vallom, hogy munkára, netre, majdnem tökéletes a PC. Ellenben játékra, a konzolok valók.

aszizoli
Szia.
Neharagudj, de nem igazán értem a kérdésed.
"digitális fényképezogéprol valahogy a képeket ps2-n keresztül átrakni"?????????
Miért kellene a Ps2-n keresztül küldeni képeket????
Amiket itt, vagy máshol látsz a GranTurismo játékból, azok a játékba beépített fényképezõgéppel készültek. Továbbá ebben a játékban van benne az USB szoftver is, ami lehetõvé teszi ezeknek a képeknek a pen-re másolását. Más játékoknál még nem találkoztam ilyen jellegü támogatással. Az alap PS2 pedig ,nem rendelkezik ilyen tulajdonságokkal.

Ha neked megvan a játék, nagyon szivesen elmondom a kimentés folyamatát. Viszont ha nincs (ezt érzem a kérdéseid alapján), akkor úgy sem lényeg.

SrAta
Sziasztok!
Megint én lennék köszi az elozo választ. Csak annyi Lenne az egyik kérdésem hogy hogyan kell kidobni pendrive-ra a képeket. Ez a kérdés nem tartozik ide de az megoldható hogy a digitális fényképezogéprol valahogy a képeket ps2-n keresztül átrakni. Létszi lépésrol lépésre írjátok le.
Elore is kösz SrAta

JGTC
így is van!

itt egy régi...

JGTC
select ha jól emlékszem

JohnnySmith
A játékban van fotomod aztán kilehet pendrivra menteni a képet.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

hát tényleg érdekes kérdések 😊

miért kellene emulátoron játszani, ha van PS2?
a játékból kilopott képeket is találhatsz számtalan helyen képek

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

SrAta
Sziasztok!!
Lehet hogy hülyeséget kérdezek de lenne két kérdésem azok a képek melyek a fórumba találhatóak beszúrva a játékból vannak vagy valami photoshopos alkotások mert nagyon jók...
Ja ti v.mi emulátorral játszotok vagy ps2-n.
elõre is kösz SrAta

Sziasztok.

Ismét lenne egy kérdésem.
Hogyan lehet beállítani a fölsõnézeti kamerát?
Már én is csatlakoztam a 100%-osok hoz,de az aranyjogsik megszerzéséhez nagy segítség lenne !!!
Láttam neten videókat és mindenki így nyomja.
S.o.s...
Csiaki
Ajánlom neked az Endurance, El Capitan 200 Miles!-es versenyt nyomjad le. Ha nagyon kell a nyeremény autó akkor B-Spec.-ben tóljad végig és ha nyersz akkor kapsz 1 Toyota nem tudom milyen GT Race autót, lesz esélyed a többi kocsi ellen még a 4es nitró nélkül is! De viszont gumit vegyél hozzá mert a Sport Medium gumikat zabálja. Ajánlom hogy elõre Sport Hard hátra Sport Super Hard gumikat rakjál és ha jól vezetsz és nem gyalázod a kocsit akkor aránylag bírni fogja!
Én is most szenvedtem azt végig!
Sok sikert!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

dinomano
konzolstudio..linket is talalsz, pont ebben a topicban lapaljan...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Afe
Azt a minoltát hol lehet nyerni, mert jelenleg én is szívok a championship-el?

boos
Azért a fellelési helyet elárulod?

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

dinomano
Köcönöm az RGB-kábelvásárlási ötletet; a különbseg leirhatatlan... :-D

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

soma22
inkább nyerd meg a minoltát, szerintem nem csalodsz benne.