GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
A "ps mozgatásával változik a vibrálás mértéke".
Ebböl nekem inkább az jön le hogy, ne a tisztítás hiányában keresd a gondot (bár idönként nem árt neki), hanem a PS2 és a kábel csatlakozójában. Ez lehet a gép csatlakozó aljzatában (kopás, piszok, por. stb...). De lehet a zsír új kábel dugójának, a nem 1000%-os kompatibilitása, esetleg gyártáshibája.
Én tavaj vágtam fel 2cm-es darabokra, egy 3 napos FireWire kanócot, mert gyárilag rossz volt a dugója. Ránézésre semmi hiba nem látszódott, viszont amikor ősszedugtam vele a PC-t, a kamerával, kb. minden huszadikra sikerült kapcsolatot létesíteni a két egység között. Megkezdtem a film átvitelt, szépen ment is addig mig egy szellö nem érintette a kedves adattovábbitó egységet. Adat átvitel megszakadt, és mindent kezdhettem elölröl. A 3. nap haver áthozta az 1000 éves kábelét, és láss csodát elsőre csatlakozott vele a kamera, és kábel rángatásának hatására sem szakadt meg az átvitel. Na ekkor jött az apró darabokra szabdalás. Vettem egy ránézésere is masszivabb (+2000Ft) kábelt, és avval azóta sem volt gondom.
Ebböl csak azt akartam kihozni, hogy érdemes ilyen irányban is keresgélni.