GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Notes
    Sziasztok!

Két hete PS2 és egyben GT4 tulaj vagyok.

A legszembetűnőbb dolog, hogy valami nincs rendben a képminőséggel. A piros dolgok pl. autók, vagy a sebességfokozat fölött néha megjelenő piros szám (mi lehet az?) halványak, elmosódottak, recések. Próbáltam már mindent állítani a TV-n is és a PS-en is, de hiába. TV/DVD adások képe tökéletes(Panasonic CRT, 50Hz, zsír új) Jelenleg a SCART-on keresztül van összekötve. Van jobb megoldás a minőség szempontjából?

Más. Ebben a játékban nincs "Load Game" funkció?? Sehol nem látok ilyet, és a hozzá adott leírásben is csak annyi van, hogy induláskor automatikusan betölti az utolsó mentett állást. Uyge nem kell minden visszatöltéshez resetelni...?
    Ami meg külön érthetetlen számomra, hogy ha veszek egy kocsit és ki akarom próbálni akkor automatikusan csinál egy mentést minden kérdés nélkül. Így ha a kocsi nem tetszik akkor már cseszhetem, csak eladni lehet jókora veszteséggel. Mi ez a baromság? GT 1-2-ben ilyen nem volt.