GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • dinomano
    Hmmm... A kormany-holtjatek problemahoz... Eh... Ugy nez ki, hogy tudok valamit allitani a kormanyon; bár még ki kell tapasztalnom a dolgokat... Ha jol emlekszem, volt hozza 1 nagyon pici, vekony kis hasznalati utmutato, amit sajna elkevertem nem tudom hova... A kormanyon van egy SET gomb közepen; amit anno en nyomogattam is, de nem törtent semmi. Tegnap eljatszogattam a kormannyal, kiderült hogy hosszan lenyomva nekiall csipogni, tehat valahogy jelzi, hogy SET üzemmódban van... Ha ilyenkor sokaig nem csinalok semmit, akkor egy idö utan "lezár"; abbahagyja a villogast a 2 LED közül az egyik.
    Probaltam valamit nyomogatni a kormany kurzorbillentyüin; és (tegnap késö este probaltam a Flatout2-öt), mintha picit kisebb lett volna a holtjatek.../nem tudom, hogy tényleg-e, vagy csak bebeszeltem magamnak? :-P /). Ha valakinek hasonlo kormanya van, irja meg; hogy mit tudok allitani alapban ill. allitani még a SET gombbal...
    Az arcade autos game-ekben sajna szoftveres allitasi lehetöseget nem nagyon talalni...