GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • aszizoli
    Szia, és BUÉK mindenkinek.

Én egy mezei, névtelen pent használok hozzá, nem muszáj a sajátja.

A használatról:
    1. A PC-n lévő metésedet átmásolod a pen főkönyvtárába.
    2. Pen-t feldugod a PS2 USB csatltkozójára. (A gép lehetőleg legyen kikapcsolva, és egy memóriakártya is legyen fodugva.)
    3. Gép bekapcsol, ARMax lemezt tedd be, inditsd el.
    4. Memcard menüt kiválasztani.
    5. Pendrivet válaszd, (nem a memcardot).
    6. Látod a penen lévő mentésedet, elötte lévő négyzetet kipipálni (kiválasztás).
    7. A jobb oldalon lévő menükből válaszd az "Uncrush" opciót (Azt hiszem a legalsó). Nyomj a kontrolleren X-et. Igy már kicsomagolja, és másolja a kiválasztott memókártyára a mentést.

Ezután már a saját kártyádon lesz az áhitott játékállás, indíthatod a játékot, és ha megfelelő verziós a mentésed (az előző hsz.-ben részleteztem), akkor a játék már felismeri és betölti.
    Kb. ennyi, remélem nem hagytam ki semmit.

A netről leszedett kódlistát nem tudom, hogy hogyan kéne bekonvertálni a lemezen lévő listához. Viszont ha tudsz új kódokat, amik nincsennek a lemezen, akkor a gép bekapcsolása elött, tedd fel rá a pent, indítsd az ARMax lemezt. A bal szélső opciót válaszd (nem tudom fejből a nevét).
    Beolvassa a lemezen lévő kódlistát. Az első sorban látod a "New Game"-et. Ezt választva, beírod a Játék nevét. Rögtön utánna bekell írni a mesterkódot "M", aztán a számodra szükséges csalásokat. Minden egyes "OK" után automatán menti a beírt kódokat a pendrivera, és legközelebb nem kell mégegyszer pötyögni a sok ákombákomot, hanem innen beolvassa a lemezlistával együtt. Memokártyán lévő mentésből nem tudja vissza hozni, a listát csak a penröl, tehát érdemes mindig feldugni a gépre, erre figyelj oda.
    Egyenlőre ennyi, ha valamit kihagytam volna, vagy további kérdésed van, várom őket, ha tudok segítek. Szia.