8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • JGTC
    Árkád Saturnban láttam múlthéten kártyával együtt lévőt nem volt sok olyan 6-8FT, persze mihez képest

(enyém 16volt annó) :D
  • BiG G
    Ejjha, ez nem olcsó. Ehhez a felét hozzácsapom és már csippeltetek... na meglátjuk. Mindenesetre köszönöm:)
  • aszizoli
    Pl. itt, de szoktam látni a Média Marktban, Saturnban is.
  • BiG G
    tudsz tán pesten boltot ahol tartanak ilyet?
  • mohus
    tán eredetiben
  • BiG G
    Letöltöttem, kiirtam de nem megy :( Azt irja hogy please insert playstation or playstation 2 format disc... ezt eredetiben kéne próbálom, vagy csippeltessem?
  • boos
    Nagyon Boldog Új Évet Mindenkinek!
  • boos
    Nagyon Boldog Új Évet Mindenkinek!
  • aszizoli
    Nincs mit.
  • BiG G
    Köszönöm a segítséged, nekem az első passzus volt a lényeg, csalni nem akarok játékokban, csak a GT4 autóit akarom végigpróbálgatni. Az ARMax lemezt már sikerült megtalálnom a neten iso formátumban, kipróbálom próba cseresznye :) Köszi mégegyszer, és neked is Mohus!
  • aszizoli
    Szia, és BUÉK mindenkinek.

Én egy mezei, névtelen pent használok hozzá, nem muszáj a sajátja.

A használatról:
    1. A PC-n lévő metésedet átmásolod a pen főkönyvtárába.
    2. Pen-t feldugod a PS2 USB csatltkozójára. (A gép lehetőleg legyen kikapcsolva, és egy memóriakártya is legyen fodugva.)
    3. Gép bekapcsol, ARMax lemezt tedd be, inditsd el.
    4. Memcard menüt kiválasztani.
    5. Pendrivet válaszd, (nem a memcardot).
    6. Látod a penen lévő mentésedet, elötte lévő négyzetet kipipálni (kiválasztás).
    7. A jobb oldalon lévő menükből válaszd az "Uncrush" opciót (Azt hiszem a legalsó). Nyomj a kontrolleren X-et. Igy már kicsomagolja, és másolja a kiválasztott memókártyára a mentést.

Ezután már a saját kártyádon lesz az áhitott játékállás, indíthatod a játékot, és ha megfelelő verziós a mentésed (az előző hsz.-ben részleteztem), akkor a játék már felismeri és betölti.
    Kb. ennyi, remélem nem hagytam ki semmit.

A netről leszedett kódlistát nem tudom, hogy hogyan kéne bekonvertálni a lemezen lévő listához. Viszont ha tudsz új kódokat, amik nincsennek a lemezen, akkor a gép bekapcsolása elött, tedd fel rá a pent, indítsd az ARMax lemezt. A bal szélső opciót válaszd (nem tudom fejből a nevét).
    Beolvassa a lemezen lévő kódlistát. Az első sorban látod a "New Game"-et. Ezt választva, beírod a Játék nevét. Rögtön utánna bekell írni a mesterkódot "M", aztán a számodra szükséges csalásokat. Minden egyes "OK" után automatán menti a beírt kódokat a pendrivera, és legközelebb nem kell mégegyszer pötyögni a sok ákombákomot, hanem innen beolvassa a lemezlistával együtt. Memokártyán lévő mentésből nem tudja vissza hozni, a listát csak a penröl, tehát érdemes mindig feldugni a gépre, erre figyelj oda.
    Egyenlőre ennyi, ha valamit kihagytam volna, vagy további kérdésed van, várom őket, ha tudok segítek. Szia.
  • mohus
    AR MAX az csak PS2 egy lemez, nem kell a memókártyás verziót megvenni. De ezt be kell tenni a PS2-be, ami aztán betölti a lemezt és az ARMAX programot. Codejunkieson csak a PC-s program van fenn, az csak a pc-n való tárolások kezelésére jó.

ARMAXban van olyan menü , ahol memókártyáról-mezei pendrive-ra oda vissza lehet tölteni mentéseket *.max formátumban a PS2 segítségével.

Régebbi action replayek, xport-ok stb *.xps kiterjesztéssel dolgoztak.

• BiG G
    Szia,
    a max drive-os mentéseket csak eredeti max drive-val lehet használni, vagy megteszi egy mezei pendrive is?
    Leszedtem a codejunkies-ról a PC-s programot hozzá, annyit csinált hogy egy kódlistát letöltött a pendrive-omra, és kész.

Hogyan működik ez az egész? rádugom a ps2-re a pendrive-ot, és a game browser-be valahogy átvarázsolom a mentéseket? Nézelődtem jó sokat a neten, de semmi értékelhető infót nem találtam :-\
    Ha tudod ezekre a választ, akkor plz oszd meg velem,köszi:)

BUÉK mindenkinek!
  • Neme.
    B.Ú.É.K. :)

• mohus
    P.U.É.K! (programgazdag boldog új évet)
  • Shortstop
    boldog új évet mindenkinek
  • Csiaki
    BUÉK gyerekek!!!
    B.U.É.K. for all!!:)
  • Norbi7
    B.U.É.K. mindenkinek!!!
  • Shortstop
    milyen alap szintre gondolsz?
  • JGTC
    B.U.É.K!!! Jövőre mindenkinek sok új PS3-at meg GT5-öt vagy ami lesz... :)
  • aszizoli
    Mindenkinek Boldog Újévet Kívánok.
  • aszizoli
    Nem tudom a mentést honnan szerezted, de ahoz hogy az ARMax progi lássa a mentésed, az kell, hogy evvel a progival készüljön, tehát *.max formátumnak kell lennie. Amikor a Pen-röl átteszed a memcardra, ne simán másold, hanem válaszd az "uncrus"(remélem jól írtam) opciót, mert lehet, hogy becsomagolt mentésed van. (Sajnos ez nem látszik sehol.)

Arra is figyelj oda, hogy neked milyen verziós játékod van (EU,USA,stb...), mert a játék csak a saját verzióját fogadja el.
    Ha EU-s a játékod akkor pl. innen szedjél le magadnak mentést.
    Itt találsz más verziót is, de figyelj oda, mert nem csak ARMax-hoz vannak mentések, hanem más csaló lemezekhez is.
    Ha mindent betartasz müködnie kell.
  • SZilaJMaGGoT
    Köszi de nem jött be sajna... Az mp3 lejátszót felismerte, de nem látja rajta a mentést... :(
  • soma22
    van egy alap szint asszem.
  • Shortstop
    aha. csak az a baj hogy nekem nem nőtt semmivel és nem olyan régóta tolom így pláne nem olyan rég hogy 3000pontnál járjak
  • soma22
    az elején kiirja, hogy gyözelem esetén hény bspec pontot kapsz.
    ha tul jo géppel tolod akkor ez 1 pont lesz, igy 1-el nő a bspec pontjaid száma is.
  • Shortstop
    mentem a DTM-en egy teljest ahol a CLK-t lehet nyerni, nem először és megnyertem de nem gyarapodott a B-Spec. pontom :(
  • Shortstop
    A B-Spec kills mit befolyásol és mikor gyarapodik? valami sejtésem van hogy mit befolyásolhat a nevéből adódóan de 2000nél még jobban ment mint most 3307-nél.
    3307 volt verseny előtt , és gondoltam akkor elindítom B-Specben az oválon a 100körös futamot. 5. lettem és nem gyarapodott a skillem...
    most akkor csak azért jár pont amikor te végzel az első helyen?

meg mikor lehet rábízni egy ilyen endurance-t a pilótámra? mik voltak akkor az értékek mikor ti ezt tettétek?
    előre is köszi
  • mohus
    állítani kell a kormányművön....mert nagy a holtjáték:)

vizsgán sem menne át:)
  • sapkafej
    nekem van ilyen leírás hogy milyen gombokat kell nyomogatni a kormányon, hogy állítsd, de kb az se ér semmit
  • dinomano
    megoldas van a problemara? Vagy ezek a tipusok nem allithatoak valahogy ("manualisan", vagy szoftverrel AKARHOGY?)?
    GT4-nel megnezem options-t delutan + TOCA 3at is; hogy milyen options-ök vannak kormanyra... Flatout 2-nel nem talaltam semmit; az NFS-el meg az a gond, amit korabban irtam... Sajna(és ez a poén+nem értem), hogy PC-n ugyanaz a gondja (ismerösnel, egy masik kormannyal)... Nem erzekeli idöben az inputokat a kormanytól a program; és kb. 1-2mp késéssel reagal le mindent...
  • sapkafej
    hasonló problémával és felszereléssel küzdök
  • Shortstop
    köszi
  • Szaszura
    Itt talán tudnak segíteni:link
  • Shortstop
    jóez de ez most hogy van? slimél megoldható ez?
  • Szaszura
    Szia!Erre gondoltál?:link
  • Shortstop
    valaki tudan adni nekem valami infót adni arról hogy hogy néz az ki hogy a játékot HDD-ről futtatom?
    ilyen kor hogy van, mobilrackbe a winyó, usb-vel összekötöm,a játékot elég csak simán felmásolni, chippelni kell a playt?

előre is köszi
  • Csiaki
    Bizony!
    26.-án ki is próbáltam, karácsonykor még ugysem motoroztam!Az igaz hogy +2 fok volt de sütött a nap és nem tudtam ellenálni.Megkergettem 1 kicsit...
  • dinomano
    megvan a kormany, ki is probaltam mar..:Egy noname cucc; (GAMEMON tipusu); viszont van vele 1 kis problemam: GT4et probaltam vele, az eleg türhetöen kezelte; viszont NFS-Carbonnal késéssel reagalja le a kormanymozdulatokat a program (mondjuk ez PC-n is megvolt...)...Probaltam még a FALTOUT2-öt, az egesz jol reagalt a kormanyra; viszont ugy vettem eszre, hogy nagy a holtjatek; apro mozdulatokat nem reagalja le a gép..Tudom valahogy valtoztatni/allitani a holtjatekot?