GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Al Age
    Szerintem ez már elég jól hangzik, de a netes játéknál egyszerre max 4en legyünk egy pályán, mert azt olvastam, hogy 5-6 játékosnál még LAN-ban is előfordulhat szaggatás.

Igen.

Nekem egész egyszerűnek tűnik, bár lehet, hogy a bonyolultabb része csak ez után jön. :-)
    Progit szedd le az oldalról amit mohus kicsit lejjebb linkelt, majd telepítsd fel. Utána a start menüben lesz egy mappája, amiben kettő ikon lesz, az egyik indítja magát a progit, a másik pedig bekonfigurálja a hálózati kapcsolatokat. Ezek után indítsd a progit, ahol majd be kell jelentkezni (az XLink oldalán regisztrálni kell hozzá, ami ingyenes) és a fenti gombok közül a földgömra kattintva belépsz az aréna módba, ahol értelem szerűen el kell navigálni majd a megfelelő helyre. Be lehet állítani a kedvenceket, fel lehet venni másik júzereket a partnerlistára, szóval eddig egész jó kis dolognak tűnik. Már csak az éles tesztre várok valaki ismerőssel. :-)