Gran Turismo 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

boos
Megnéztem a videót!😊)
Majd lenyomom õket!!!!!
<#csodalk>

Végre egy zsíros állás!!!! Elmentem lángososnak.

Al Age
Kicsit tényleg cselezni kell mert a barmok tényleg beléd mennek, ezért épp mielõtt beléd menne húzódj el elõle, hogy el tudjon menni melletted, aztán egyszerre bújj vissza a szélárnyékba.
A Formula Gran Turismora tényleg nem lehet semmit venni.
Már több embert ismerek aki tényleg végignyomta, a fórumon is van egykettõ. :-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
Találkozó még nem volt, de a nyáron nagyon jó lenne összehozni, ha lesz valami konkrétum szerintem úgyis beírom ide is. 😉

boos
De azért köszi!!!!!
83 %!
Valaki megcsinálta már tényleg az egészet?

boos
Ezt próbáltam, de allanóan nekemjõnnek hátulról, ettõl meg lelassulnak.
A többi sikerült, ezzel az egyel nem bírok.
És a formula gran turismo-ra tényleg nincs gumivételi lehetõség??

JGTC
nekem az utolsó még mindíg nincs kész... de nem is érzek rá késztetést h megcsináljam <#vigyor4>
egyszer mostmár tényleg versenyzek nem csak mondom, volt GT találkozó?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Al Age

JGTC
van is errõl video, de nem tom hol

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

aszizoli
Ez lesz a jó megoldás, nekem is így jött össze. A végén érdemes kiszámolni, hogy a huzatgatásból, te gyere ki gyöztesként. Van verseny is ahol alkalmazi kell ezt a módszert, az elsõ helyért.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

próbálkozz úgy, hogy a hátralévõkkel "behúzatod" magad, megelõzöd és a szélárnyákodban felerõsödnek, vissza is fognak elõzni, de a szélárnyékukban nagyobb sebességet gyûjtesz és így tovább

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Csiaki
Ezzel szopok én is.

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Csiaki
Semmi gond csak nézz elöbb utána minthogy írnál!Amúgy meg arra gondoltam hogy van már topicja.
Peace!

boos
Ja és a mission drives-ek közül nem tudom megcsinálni az istennek se az a részt ahol 5 nissan megy egy csoportban és a hatodik jól elõl. Utól kéne érni, de nem ön össze, Ti miként csináltátok?

boos
Nyertem agy formula grand turismo-t. Tényleg nem lehet még gumit sem venni hozzá? Egy 24 órás versenyen 140 szer állt ki kereket cserélni. Az ellenfelek 40 szer.
Ez így béna!😊)

aszizoli
Idözavarba kerültem, mert órákig állt a gépem, az oldalon.
A csatlakozás, a 6013-ra vonatkozik.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
Csatlakozom az elötem szólóhoz.
Nem kellene ebböl is, GT5 jellegü topikot csinálni.

JohnnySmith
Ezt akartam kihozni az egészbõl<#papakacsint>
Ronin keveri a szezont a fazonnal. De lehet az 576 Konzol E3 beszámolójában biztos van info <#ravasz1>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

TTYYPPEERR
Nyugi nem kell veszekedni<#ejnye1>

UNREG
A GT5-rõl eddig nulla infó van, amik eddig jöttek, az a GTHD, de annak semmi köze a GT5-höz.

JohnnySmith
Valszeg a neten is van akkor info az 5rõl...nem csak az újságban....
GT5 Topikja

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

UNREG

Igen és majd gondolod hogy csakazéris kihagyák majd a motorokat az ötödik részbõl. Olvasd el a kibaszott cikket az újságban, egyelõre nem találtam képet a neten csak a HD verzióból.

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

JohnnySmith
Ugye azt tudod hogy ez nem az 5.... ez a GTHD semmi extra GT4 meg a TT összemosva HD felbontással.
Az a jó hogy gyakran látogatod a topikot.

576 Konzol E3 beszámolóiban megtalálod az infót. vagy ittis

JohnnySmith
Sztem hivatalosan már megjelent régebben, max europában jelenik meg mostanság.
Egyébként meg írhatnám hogy "má vót" 😊
GT5-rõl semmi hivatalos infot nem tudok hogy motorok meg autók együtt szerepelnének, honann a hír engem érdekel.

Nem tudom, mire gondoltál konkrétan, arra hogy nem a GT4 fejlesztõi csinálták vagy esetleg, arra hogy már van topic az oldalon . ( nem néztem utána ez igaz ) Hivatalosan most jelent nemrég a játék és a GT5 benn már együtt fognak szerepelni a motorok és a verdák Én kérek elnézést, hogy írni mertem és el vagyok tévedve Pubi ……

Csiaki

egy új játék a Polyphony Digital-tól itt

Tomo15
köszi<#worship>
TTYYPPEERR
TTYYPPEERR
Tomo15
Sziasztok. Tegnap vettem egy Gt4-et(enthu nemvolt) és hozzá egy DPF-t. Szóval láttam itt néhány jó kis driftvideot😊Az lenne a kérdésem, hogy melyik gumitipussal érdemes megprobálkozni driftelni?
Al Age
<#eljen><#worship><#taps>

TTYYPPEERR
jaja néz föl a carstylingra ott megtalálsz minket (cirdesz néven)

mohus
hát elég komoly...

nekem spec nem tetszett ez sem, sem semmilyen Fiat feliratú autó😊...bár a Fiatok közül talán a legszebb...hiába, igazi tervezõ tervezte😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
#5991; #5992:
<#wow1>Ez most komoly?

Al Age
<#law><#vigyor>

Al Age
Mezei, egyrétegû, 4,5 gigás dvd lemez.

TTYYPPEERR

<#nyes>

TTYYPPEERR
Én is imádom Faternak ilyen van.<#mf1>

TTYYPPEERR

Csak neked<#puszi>😄

Törölt felhasználó
Help??!!! DVD5 mit jelent??Ha tudtok segítsetek.Köszi.
Al Age
#5983; #5984:
<#vigyor3><#szeret>

aszizoli
Ha jól emlékszem, az elmentett replayt megnyitod, a "Relay Teatre"-ben, (biztos nem jól írtam). A térképen keresd, kb. jobbra, lent.
Visszajátszás közben a "SELECT" gombot nyomd le, és bejön a foto mód.
Ha nem jól emlékeztem akkor ezer bocs.

JohnnySmith
Replayt menteni kell és asszem utána lehet (de nem biztos)

versenyekrõl hogy lehet fotókat csinálni? (a versenyek utáni replaynál nincs erre utalás.. <#confused> )

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

JohnnySmith
Én asszem tudom 😉

TTYYPPEERR
csak nem az amelyiken a Coupe van?😊

Al Age
Szép képek!<#eljen>
Fõleg amelyiken <úgy is tudjátok mi> van!<#finom>

TTYYPPEERR

Plusz még néhány a galériámban 😉 ...