8348

GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • boos
    Eddig nem vettem észre! Most, hogy csak 3 kocsi van a garászban némileg egyszerűsödött az adatok fejben tartása. Mire nem jó egy újrakezdés...
  • boos
    Az egy elég kemény verseny. De meg lehet csinálni. Gyakorolj!
  • JGTC
    nem ez tényleg így van ha "bejáratod" kicsit erősebb lesz :)
  • t256
    Srácok!

A Speedster kupát, hogy kell megcsinálni ? Vettem egy Speedster Turbot, agyon tuningoltam. Mindent megvettem rá, ami növeli a lóerőt+váltó+felfüggesztés, ami van. A-SPEC-ben és B-SPEC-ben is ugyanúgy lehagynak. B-SPEC pontjaim száma : 5120
    Pedig jó lenne az a Calibra Touring Car, amit beadna.
  • aszizoli
    Memcard vs reset, valóban szíííííííívás.
  • Al Age
    Mohus hétvégén mikor érsz rá? :-)

Plusz még akinek minden feltétel adott az online mókához - bár egyszer szeretném kipróbálni kettesben is, hogy lássam milyen mértékű a lag különböző körülmények között..
  • Al Age
    Nem cseréltél benne olajat? Az ad még egy kis erőt a kocsiknak. :-)

A-speccel kapcsolatban pedig már én is sokszor leírtam, szar a pontozó rendszer, ahogy van. :-)
    Tourist Trophy-ban már nem volt pontozás, remélem a következő GT-ből is mellőzik és nem így akarnak egyenlőbb feltételeket biztosítani, hanem például a régi lóerőkorláttal.
  • boos
    Szíííííííííívás! NYomtam egy reset-et mentés közben. Ezzel a kis malőrrel sikerült 94%-ról kicsit lejjebb jutnom. Sebaj kezdem újból, még úgyis csak két éve nyomtam. Viszont érdekesen adja elő a gép. Nyertem az első jogsinál 2 autót, (csak az ezüst van meg:)))), az egyik egy 1,4-es lupo. 98HP. Gyárilag. Mentem vele 50 km-t. Most 103HP. Nőtt a nyomaték is. Lemegyek hídba... Most olvasom a Rémkoppantókat Stephen King-től. Abban vannak ilyesmik.
    Ez eddig is így volt?

A-spec. Lupo +200 ballaszt. Ellenfelek:lupo gti, golf IV Gti, Pt, stb. Elérhető pontszám:121. Bezzeg A Dodge Ram 200 pontot ér ugyanitt. Egy xar ez a pontozás, értelmetlen és logikátlan.
  • mohus
    működik

én Grazban vettem tavaly előtt nyáron 30 euroért:)
  • longdrink
    Sziasztok!
    Tudom most egy csúnya dolgot kérdezek.
    Ha ez a "XLINK KAI HOMEPAGE" dolog működik chipes ps2-vel, meg gt4 biztonsági másolattal, akkor valaki tájékoztatna róla?
    Néztem network adapter-t. Kb 15 rugó. Kicsit drága. Nincs valahol olcsóbb?
    előre is köszi.
  • Csiaki
    Nem baj úgy is jó!
  • Al Age
    Nekem is inkább GT-nek tűnik.

Admi: gondolom nem sokáig maradt így a felállás. :-))))
  • JohnnySmith
    Sztem GT vs S3 :) De mind1 is :) Az a lényeg hogy Alfa
  • Csiaki
    Nekem Slim van de azon megy faszán!

Admi: 147 vs. S3?

Mohus: Majd kipróbáljuk az én 512es feltöltésemmel is csak még szereznem kell 1 olyan kábelt...
  • Ombika
    ERdekes,mert mint irtam konzolvilagban kiprobaltak vmi mikrofonnal es siman ment visszaadtak!
    Tehat nemtudom mitevo legyek!? :(
  • JohnnySmith
    Na igen ezt én is nagyon szeretem csinálni :))))))
    Jöhet a többi is !!!!
  • DoNorBi
    zorall
  • admi
    Sziasztok. Egy ideje read onlyban voltam, mert volt egy kis failure a ps2-vel, de megoldottam:). Csináltam is pár képet. Ez az egyik:
  • Al Age
    Működik a kormány minden ps2-vel.
    Talán a géped usb portjával lehet valami gond.
  • Ombika
    30004-es?
    Neked siman viszi?
  • Tomo15
    Nekem első szériás vastag van, szóval kizárva, hogy csak azon megy...
  • Ombika
    En kerdesemre valaszt please,hogy DFP kormany tenyleg csak SLim Ps2vel mukodik ?!

Regi vastaggal nem vagy csak nalam van gond?!
  • mohus
    szerintem a 128 azért elég lesz
  • mohus
    "
    Ezek közül nekem már minden megvan, hétvégén jó lenne kipróbálni élesben. :-)"

én benne vagyok
    felraktam a KAIt látja PS2-met...a minap csak ázsiaiak voltak fenn, nagyon kihalt sajna a ps2 szerver szekció
    gt4ben voltak csak 7-en azt slussz

xbox forzánál sem voltak többen....konzolosok nem neteznek:) kai-al:) majd mi...

nekem is csak 128 a feltöltésem:(
  • Csiaki
    Ok.Meg lesz!
  • Al Age
    PC-s boltban is tudsz venni, párszáz Forintba kerül.
  • Csiaki
    Oksa így már értem.Van 2 hálókártya a gépben Asus A7N8X-D alaplapom van!A kábelt meg gondolom tudok venni konzolos shopban?!Ára esteleg tudod mennyi?
  • Al Age
    Mivel előbb csak az XLinket kérdezted, csak arra válaszoltam.

A legolcsóbb megoldás a ps2 és a pc összekötésére egy második hálókártya a pc-be (hacsak nincs kettő integrált az alaplapon, a lényeg, hogy egy hálókártya kell a nethez, a másik pedig a ps2-höz).
    A ps2-t és a pc-t egy crossover utp kábelle kell összekötni.
    A ps2 ip-je legyen például 192.168.0.1 a pc-é pedig 192.168.0.10 (nálam így van beállítva és működik).
    Ha minden össze van dugva mindennel, akkor kell az előbb említett XLink konfiguráló progit lefuttatni egyszer, majd magát az XLinket és ha minden okés gondolom már csak ki kell választani, hogy melyik játékkal és kivel szeretnél játszani és mehet a menet.
  • Ombika
    Bassza meg ma konzolvilagba beadtam ps2-omet SCPH 50004 -es ,naluk csak mikorfont volt de siman ment enyemmel es erdekes SLIM ps2-vel meg meg a koramnyom az lehetseges,hogy csak SLIM ismeri fel a Logi DFP kormanyom?
  • Csiaki
    De akkor még ninc összekötve a gép a ps2el!Azt hogyan?
  • JGTC
    Hát az elég jó vétel volt!! Én 13ért találtam
  • JGTC
    ahha, hát meglátom még mi lesz, amúgy is át akarok menni máshová mert ez ahol most vok az elég nagy sz@r
  • Al Age
    Szerintem ez már elég jól hangzik, de a netes játéknál egyszerre max 4en legyünk egy pályán, mert azt olvastam, hogy 5-6 játékosnál még LAN-ban is előfordulhat szaggatás.

Igen.

Nekem egész egyszerűnek tűnik, bár lehet, hogy a bonyolultabb része csak ez után jön. :-)
    Progit szedd le az oldalról amit mohus kicsit lejjebb linkelt, majd telepítsd fel. Utána a start menüben lesz egy mappája, amiben kettő ikon lesz, az egyik indítja magát a progit, a másik pedig bekonfigurálja a hálózati kapcsolatokat. Ezek után indítsd a progit, ahol majd be kell jelentkezni (az XLink oldalán regisztrálni kell hozzá, ami ingyenes) és a fenti gombok közül a földgömra kattintva belépsz az aréna módba, ahol értelem szerűen el kell navigálni majd a megfelelő helyre. Be lehet állítani a kedvenceket, fel lehet venni másik júzereket a partnerlistára, szóval eddig egész jó kis dolognak tűnik. Már csak az éles tesztre várok valaki ismerőssel. :-)
  • Csiaki
    3072/512 elég?
    Meg 1 kérdés, ez a slim ps2?

Meg azt az Xlinket hogyan kell használni?
  • Al Age
    Igen, a feltöltésem 128, a letöltés 1 megabites, 128 ha csak csatlakozok valakire, nem én leszek a szerver talán elég lesz. A lényeg, hogy a host feltöltése legyen a legjobb.
  • Al Age
    25 Euroért rendeltem tavaly karácsony előtt külföldről.
    Akinek mér fent van az XLink Kai a verseny előtti könnyebb kommunikáció érdekében vegyen fel a partnerek közé, ott is al_age néven vagyok elérhető.
  • Ombika
    O a feltoltesre irta 128-at nala is alap 512-es!!!

Szerintem 192 minimum kell!!

Nekem 2024/192 de nincs net adapterem,igaz most haver slim ittvan azon meg van! :)
  • JGTC
    600 / 100 kbit/s jó is lenne
  • Ombika
    De a feltoltesed is ?
  • JGTC
    network adaptert mennyiért szerezted be? csak egy körülbelüli árra vok kíváncsi
    nekem a netem 512es gondolom az elég lenne már...