GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
A NOS az nitro, végülis 5000 pénzt megér szerintem. Ha megveszed és beépíted, akkor utána a beállításoknál megnézheted, hogy melyik gombbal tudod használni (alapból talán L1, vagy R1-re van állítva). A kocsi beállításainál be lehet állítani az "erősségét", vagyis hogy inkább kisebb erővel, de tovább tartson, vagy pedig szép nagy lökést adjon a kocsinak de hamar elfogyjon. Én általában a lehető legerősebbre állítom és nem használom (elvégre pályaversenyeken nem használnak nitro-t), csak vészhelyzetekben, amikor viszont ebbena a formában nagyon jó.
Váltó:
Close gearing: rövid áttételes váltó
Super-Close gearing: nagyon rövid váltó
Jobban fog gyorsulni a kocsi, de alacsonyabb lesz a végsebessége. Ezt a kettőt szinte csak akkor érdemes megvenni, ha a motorhoz még nem nyúltál, ugyanis ha azt is piszkáltad, akkor lehet, hogy az autód többet is menne, mint a váltó által megszabott maximum sebesség.
Fully Customiseable: teljesen beállítható váltó
Én kizárólag ezt szoktam megvenni, az egyes fokozatokat éppúgy be lehet állítani ezzel, mint a végáttételt, magyarán minden kocsival, minden futamra tökéletes váltóval mehetsz.