GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
  • Csiaki
    Nem fogom ahoz mérni, mert már van vele tapasztalatom... 2005 nyarán nem tudom lehet hallottatok vagy emlékeztek rá, de volt 1 olyan (nem is tudom minek nevezzem csapat), hogy néhány főből álló csapat 2 hosztesz leányzó 2 db ps2-es 1-1 GT4-el felszerelt verseny ülés(amik jó kacat ülések voltak), kis tv, kormánnyal! Ők egész nyáron járták az országot és discokban volt úgynevezett GT4 Roadshow. Lényege hogy innod kellett 1 Garronos terméket, kaptál 1 kupont és ezzel tudtad magad regisztrálni a kupára, ami annyi volt hogy beültél a gép elé és 1 Mercedes S600-assal kellet nem tudom melyik pályán menni(majd kiderítem) és minnél jobb kört kellett teljesíteni! Na én ebből nyertem 2őt, 1et Sopronban a másikat 3 héttel késöbb Kapuváron, mindezt úgy, hogy elötte még életemben nem láttam a GT4-et!A szervező is meglepődött az idő eredményen, annyit mondott hogy ő még nem látott 26 alatti időt! Nekem 1:25.826 lett cirka 15 kör alatt. Másodjára amikor nyertem akkor csak 1 felvezető kört mentem és két gyorsat majd szólt a csaj hogy vége, lejárt az időm! Ja és ott 1:25.9xx lett!
    Ezért nyertem 2x1 hétvégére szóló Smart Roadster tesztelést + 1-1 Palik Laci által dedikált sapkát tele dakaros reklámma. Szóval ennyi tapasztalatom van a GT4-el de az ott megfogott nagyon.
    Sorry ha hosszú lett.
    Üdv.